Saját Otthon Projekt

Egy öreg svéd ház átalakulása szakértő kezek által

Egy öreg svéd ház átalakulása szakértő kezek által

2015. 08. 19. Diamia8

Mai otthonunk tulajdonosa, Jenni stylistként dolgozik saját cégében. A divat és a lakberendezés mindig az élete szerves részét képezte és szerencsére ez még most is így van.

2006 óta élnek Martinnal, a férjével és három gyermekükkel a svédországi Helsingborgban egy öreg tengerészkapitánytól vásárolt vidéki villában. Szerettek volna nyugodtabb életet biztosítani gyerekeiknek a stresszes városi élet helyett. Ezért még anno eldöntötték, hogy vidéken keresnek házat. 

Már éppen elkeseredtek a sikertelen keresgélés miatt, amikor egy ingatlanos megmutatta nekik az igazi álomházat. Még be sem léptek a ház ajtaján, már tudták, hogy ez a ház lesz az otthonuk. Két nappal később meg is vásárolták a és Jenni neki is állt a ház újratervezéséhez.

A villa nagyon rossz állapotban volt és szinte mindent ki kellett rajta cserélni. Az új tulajdonosok azonban ragaszkodtak az eredeti hangulathoz és így sikerült megőrizni a ház autentikus hangulatát.  Egy év kemény munka és felújítás után végre beköltözhettek a csodálatos 290 m2-es családi otthonukba. 

Az egész ház alapját a fehér szín adja, amit jól ellensúlyoznak a fekete tárgyak. A természetességet pedig a fagerendák, a fa bútorok és a bőr kanapé adja. 

 

hemma-hos-fru-stilista-vardagsrum

Hihetetlenül tágasnak érezzük a hatalmas belmagasság miatt:

hemma-hos-fru-stilista-ovanvaning

hemma-hos-fru-stilista-sovrum

hemma-hos-fru-stilista-arbetsrum

hemma-hos-fru-stilista-badrum

hemma-hos-fru-stilista-badrum-2

hemma-hos-fru-stilista-arbetsrum-2

hemma-hos-fru-stilista-stol

hemma-hos-fru-stilista-2

Ti tudnátok élni ilyen monokróm otthonban? A magam részéről én rögtön költöznék...

A képek forrásait itt találjátok: residencemagazine.se

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6612573287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása