Saját Otthon Projekt

Októbertől Lenny Kravitz meghódítja a lakberendezési piacot

Októbertől Lenny Kravitz meghódítja a lakberendezési piacot

2015. 09. 16. Diamia8

Lenny Kravitz 50 évesen is képes meglepni a világot és egy teljesen új oldaláról bemutatkozni. Közismerten sokoldalú művész, mégis nagy meglepetés volt számomra a legújabb lépése. Mégpedig az, hogy idén októberben az amerikai CB2 lakberendezési áruházzal együttműködve bemutatja első bútor és lakásberendezési kiegészítőkből álló kollekcióját.

A kollekcióban igyekezett saját bohém énjét megmutatni és ötvözni a rocksztár élettel járó csillogással. Az inspirációt elsősorban párizsi, brazíliai és Bahama-szigeteki otthonából merítette, de az 1970-es évek hangulata is visszaköszön az egyes darabokon.

Minden egyes termék magas minőséget képvisel és ezt az árak is tükrözik. Mi azonban egyszerű földi halandóként nem igazán engedhetjük meg magunknak még a díszpárnák nagy részét sem, de biztosan láthatjuk majd a kollekció darabjait egy-egy híres sztár otthonában.

landscape-1441732932-edc100115stylesheet16

changes-rug

icelandic-sheepskin-24-pillow-cushion (1)

 

changes-console

rhapsody-wall-hanging

bousaf-side-table

ya-ya-coffee-table

reflect-20-pillow

nova-side-table

 

icelandic-sheepskin-24-pillow-cushion

lola-table-lamp

Nektek tetszik a kollekció? Meglepődtetek a sztár kollekcióján?

A képek forrásait és bővebb információt a kollekcióról a lenti linkekre kattintva találhattok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8012573325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása