Saját Otthon Projekt

Egy csodás svéd lakás színes falakkal

Egy csodás svéd lakás színes falakkal

2016. 03. 03. Diamia8

A legtöbben itthon úgy gondolják, hogy egy skandináv stílusú otthon csakis fehér fallal rendelkezhet és ez a szabály kötelező érvényű egy ilyen stílusú enteriőr kialakításakor. Pedig rengeteg olyan lakás létezik, amelyre ez az állítás egyáltalán nem igaz. Mutatok is rögtön egy igazán kivételes svéd lakást, amely elsőre elrabolta a szívemet és falai pasztell színekben pompáznak.

A 92 nm-es, teljes egészében felújított lakás egy 1885-ben épített társasházban található és a felújítás során sikeresen megőrízték a polgári hangulatot a stukkókkal, az üvegezett ajtókkal és a hajópadlóval. Modernséget pedig a bútorokkal és a lámpákkal kölcsönöztek az ingatlannak. A régi és az új kettőssége csodás egyveleget alkot, amit még a natúr anyagok is felerősítenek és az egész otthonból árad a hívogató melegség, otthonosság. 

Az egész lakásban a falak színe csodálatosan kiegészítik egymást, mert mindegyik nyugtató pasztell árnyalat. A konyhában ráadásul egy kis részen visszabontották a vakolatot a téglafalig és ezzel még hangulatosabbá varázsolták a helyiséget. Egyedül az előszoba kapott merészebb külsőt, mert itt fekete-fehér rombuszmintás tapéta fogadja a vendégeket.

alv9

alv3

alv5

alv6

alv9a

alv9b

alv9h

roomed-binnenkijken-kleur16

roomed-binnenkijken-kleur18

roomed-binnenkijken-kleur19

roomed-binnenkijken-kleur21

alv9e

roomed-binnenkijken-kleur111

alv9i

roomed-binnenkijken-kleur3

Engem nagyon elvarázsolt a lakásból áradó hangulat és rögtön költöznék... Nektek is tetszik?

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9512573653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muc@ 2016.03.05. 11:46:44

Nekem nagyon tetszik, egyébként is közel áll hozzám a skandináv lakáskultúra. Gyűjtöm az ötleteket, mert lakásfelújításra készülök!

diamia8 2016.03.05. 15:46:22

Örülök, hogy tetszik! :-) Hát a skandináv stílussal szerintem nem lehet mellényúlni. :D
süti beállítások módosítása