Saját Otthon Projekt

Hogyan válaszd ki a legédesebb dinnyét? (Infografika)

Hogyan válaszd ki a legédesebb dinnyét? (Infografika)

2017. 08. 07. Diamia8

Augusztusban sok olyan dolog van, ami feldobhatja a napunkat, de mégis mind közül nálam a görögdinnye vezet. 

Egyszerűen imádom reggel, délben és este is. Akár magában, akár más gyümölccsel vagy akár fagyival is meg szoktam bolondítani. Alkoholosan még nem próbáltam, de sokan erre a változatra esküsznek. :)

Sokszor azonban tanácstalanul emelgettem a dinnyéket a boltban, hogy melyiket is válasszam. Előfordult már nem is egyszer, hogy borzasztó ízűt sikerült hazahoznom...

Ezentúl azonban máshogy lesz! Hiszen erre a problémára készített nekünk egy szuper infografikát az Út a kerthez tulajdonosa, Dávid. Ha elolvassuk a tanácsait és memorizáljuk az képeket, akkor biztosan a legfinomabb dinnyével térünk majd haza! 

Esetleg Nektek vannak bevált trükkjeitek vagy tippjeitek?

infografika-dinnye.png

 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3112721918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása