Saját Otthon Projekt

Főzz skandináv stílusban a Tchibo-val!

Főzz skandináv stílusban a Tchibo-val!

2018. 01. 31. Schulz Veronika

Több alkalommal írtam már bejegyzést különböző webáruházak kínálatából, ugyanis előszeretettel szoktam feliratkozni az általam kedvelt márkák hírleveleire. Így lehetséges, hogy naponta 25-30 ilyen megkeresést kapok, vedd meg ezt, vedd meg azt, mert ez biztosan jó lesz. Vannak olyan márkák, amiket csak néha-néha nézek meg, ha épp valamiért eszembe jut. 

Nos, a Tchibo pont nem ezek közé tartozik. Minden héten rápillantok az aktuális kínálatra, újdonságra és hogy, hogy nem, mindig találok valami "fogamra valót". 

Ezen a héten sincs ez másképp, skandináv stílusú konyhafelszerelési cikkeket vásárolhatunk, amelyből most megmutatom a személyes kedvenceimet. Bár, lehet, egyszerűbb lenne, ha egyszerűen csak bemásolnám az oldalra vezető linket, de az úgy túl egyszerű lenne:

Ezekben a magas peremű aluminiumserpenyőkben könnyebb a sütés, főzés:87218_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpgSzilikon párolóbetéttel két legyet üthetünk egy csapásra. Miközben mondjuk főzzük a tésztát, a hozzávalókat ugyanabban az edényben meg is párolhatjuk:

87142_02_mood_half_m-tp-singleimage.jpgSütőformából soha nem elég:

87132_02_mood_half_m-tp-singleimage.jpgSoha nem jutott volna eszembe burgonyát mikróban főzni. Ezzel a tasakkal már ez is kivitelezhető:

87148_mood_half_m-tp-singleimage.jpgAz öntöttvas sütőedények a gyengéim, ezért is került bele ez a szépség ebbe a válogatásba:

85927_mood_half_m-tp-singleimage.jpgFőzőkanál reszelőfelülettel.. óriási ötlet!

87338_01_mood_third_m-tp-singleimage.jpgEgy zöldség-szeletelőre mindig szükség van egy háztartásban. Ezzel a helyes kis szerkezettel a gyümölcsszeletelést is kipipálhatjuk:

87330_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpgSokszor bosszankodtam, mikor a megvásárolt kétszersült apró kis morzsái a zacskó kibontása után mindenhol volt, csak ott nem, ahol lennie kellett volna :D Megvan a megoldás erre a problémámra:

87224_02_mood_half_m-tp-singleimage.jpgTi hogyan tároljátok a vágódeszkákat? Nálam sokszor előfordul, hogy nem onnan szedem elő, ahova tettem- nem oda tettem ám, csak magamat nyugtatom ezzel :D -
Ebből a tartókából tuti nem fognak másik helyre vándorolni ;)

89517_02_mood_half_m-tp-singleimage.jpgEzt a kanál-szettet azért mutatom meg, mert totál belezúgtam. Több indokot nem tudok mondani! :D

87311_mood_half_m-tp-singleimage.jpgSokszor eszembe jut reggelente, hogy szívesen ennék a munkahelyemen pl zabkását, de ha reggel elkészítem, akkor az egész "megszottyad" délutánra. Ezt a problémát egy ilyen joghurt to-go pohárral ki is pipálhatjuk:

87168_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpgÉs az előzőleg említett pohárba a hozzávalókat akár saját magunk is elkészíthetjük ezzel az elektromos joghurtkészítő-géppel:87219_01_mood_half_m-tp-singleimage.jpg

Engem ismét meggyőztek a termékeikkel, szerintem a héten még leadok egy rendelést interneten, ezeket a szépségeket kár lenne veszni hagyni. Ti hogy vagytok ezzel? :)

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok.

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8913616884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása