Saját Otthon Projekt

Töltsünk minél több időt a szabadban, biztonságban!

Töltsünk minél több időt a szabadban, biztonságban!

2018. 07. 01. Schulz Veronika

Beköszöntött a nyár, a jó idő, így egyre több időt tudunk a szabadban tölteni. Legyen szó akár egy kis teraszról, erkélyről, vagy kertről, az ember mindig szívesen tölti a szabadidejét.

Itt vagyok példának én: Világ életemben olyan lakásban/házban éltem, ahol valamelyik a három közül megtalálható volt. Mikor 2 éve kivettem egy lakást, ott nem volt terasz, majdnem megőrültem. Annyira hiányzott, hogy munka után nincs hova kiülni, inni egy bögre kávét.

Azóta ez már megoldódott, mivel elköltöztem és amennyiszer csak tudok, a teraszon relaxálok. Ha hazalátogatok a szüleimhez, tavasztól nálunk is beindul a grillszezon. Ilyenkor anya bepácolja a húsokat, zöldségeket, általában a saláta az én reszortom, apáé pedig a tűzcsiholás. (Ha hiszitek, ha nem, minden alkalommal ez bizonyul a legnagyobb kihívásnak. :D Van, hogy előkerül a hajszárító is..Azt hiszem, legyen erről a témáról ennyi elég :D)

Nálunk még a hagyományosan, téglából kirakott grillező készült, azonban valamelyik nap, kíváncsiságból elkezdtem nézegetni a kültéri grilleket. Csak ámultam és bámultam, milyen gyönyörű megoldásokra van manapság lehetőség, arra gondoltam, a kedvenceimet Veletek is megosztom:
beautiful-outdoor-kitchen-and-pizza-oven.jpg

outdoor-kitchen-designs-53-1-kindesign.jpg

outdoor-kitchen-designs-55-1-kindesign.jpgAki rendszeresen olvassa a bejegyzéseimet, az pontosan tudja, hogy mindenem a kenyérsütés és a kelt tészták. Minden vágyam, hogy, egyszer a kertemet majd egy gyönyörű, kézzel épített kemence díszítse. Ha mondjuk valami hasonló lesz, nem fogok megharagudni :D23824543_1750769868298144_9019023054893744128_n.jpg

13-ideas-con-ladrillos-para-el-jardin-10.png

5f646deb4f932c26cdf821efe342b090.jpg

c4277390070dfc6944dc6c0551851c33.jpg

cob-oven.jpgAzt hiszem, kivétel nélkül mondhatjuk, hogy gyönyörűek, bármelyik lenne a tulajdonomban,imádnám, ez egyszer biztos. Azt azonban már első blikkre megállapíthatjuk, hogy ezek bizony nem az olcsó kategóriába tartoznak. Én személy szerint folyton aggódnék (leginkább a grillsütő és egyéb felszerelések miatt), mert ahogy mostanában is érzékelhető, elég szeszélyes az időjárás, pillanatok alatt hatalmas vihar tud kerekedni.

A nyári időszak a legveszélyesebb, mert ilyenkor fordulhatnak elő leginkább heves zivatarok, de nem ritka a jégeső sem, az pedig óriási károkat tud okozni akár ingóság, akár ingatlan tekintetében. Éppen ezért érdemes előrelátónak lennünk, és körültekintően eljárnunk, ha nagy értékű berendezésekkel rendelkezünk, ne sajnáljunk rájuk biztosítást kötni.

Erre pedig tökéletes megoldást nyújt az Allianz Online Otthonbiztosítás, ugyanis 24 féle lakásbiztosítási fedezet gondoskodik értékeink biztonságáról, legyen szó viharkárról, jégkárról, földcsuszamlásról. 4 féle csomag közül van lehetőségünk választani, pár száz forintért pedig akár vészhelyzetre szóló biztosítást is köthetünk.

Egy vihar okozta váratlan kiadás a legrosszabbkor tud jönni (bár azt hiszem, erre nem is létezik jó időpont). Úgy gondolom, ilyenen nem szabad spórolni, érdemes biztosítást kötni, mivel utólag rettentően bosszantó tud lenni a tudat, hogy tehettünk volna valamit, csak éppen nem tartottuk fontosnak. Alaposan gondoljuk át, megéri kockáztatni? Szerintem nem! 

Ráadásul, most július 8-ig 10% kedvezményben részesül, aki az allianz.hu tarifálóján keresztül köt online lakásbiztosítást. 

A képek forrásait szokásos módon rájuk pöttyintve találjátok! ;)
Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9414080493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása