Saját Otthon Projekt

A legcukibb állatkás húsvéti tojások

A legcukibb állatkás húsvéti tojások

2019. 04. 10. Diamia8

Tavaly készítettem először állatos tojásokat és a fekete nyuszik nagyon a szívembe lopták magukat. Éppen ezért már akkor eldöntöttem, hogy az idén tovább fejlesztem a módszert és még több állatot fogok készíteni és igazi húsvéti tojás állatkerti gyűjteménnyel fogok rendelkezni! :)

A módszer ráadásul tényleg nem igényel különösebb kézügyességet, mert a pofikák megrajzolása után már csak ragasztgatni kell. Direkt különféle arcocskákat rajzolgattam és így készültek végül cicák, panda, nyuszi és maci. Ugye, hogy milyen cukipofák? 

allatos_husveti_tojasok01.jpg

allatos_husveti_tojasok02.jpg

allatos_husveti_tojasok03.jpg

allatos_husveti_tojasok04.jpg

Hozzávalók:

  • műanyag tojások
  • alkoholos filcek (fehér és fekete különféle vastagságban)
  • pomponok
  • filc anyag
  • ragasztópisztoly

allatos_husveti_tojasok05.jpg

Elkészítésük:

#1 - Különféle módszerrel rajzoljunk meg az állatok arcát:

allatos_husveti_tojasok06.jpg

#2 - Száradás után készítsük ki a pomponokat és utána ragasztópiszollyal rögzítsük a helyükre:

allatos_husveti_tojasok07.jpg

#3 - A cicáknak vágjunk pici füleket, hosszú farkincát és tappancsokat a filc anyagból. A nyuszinak pedig hosszú fület és tappancsokat, de ne feledkezzünk meg a barna maci tappancsáról sem. Ezeket is ragasszuk fel a tojásokra!

#4 - A lányok kapjanak mini pomponokból koszorút is! Ezzel aztán készen is vagyunk a cuki állatseregünkkel!

allatos_husveti_tojasok03.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.    

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr914744379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása