Saját Otthon Projekt

Készíts fenyőfás ajándékkísérőt apró gallyakból!

Készíts fenyőfás ajándékkísérőt apró gallyakból!

2019. 12. 16. Diamia8

Az idén szerettem volna az ajándékok csomagolásába bevonni a kislányomat. Így valami egyszerűen elkészíthető meglepetést készítettünk minden családtagnak.

A fügefánk kiváló alapanyagot biztosított a projekthez, mert gallyai simák és szépen vághatóak. A ragasztópisztollyal pedig már Hédi is magabiztosan bánik és pillanatok alatt összehoztuk ezeket a fenyőfás ajándékkísérőket.

Persze azért izgalom nélkül nem maradtunk, mert amire belejött, addigra már nem koncentrált annyira és meg is égette a kezét... Az biztos, hogy legközelebb majd már jobban odafigyel. A kis fákra azonban nagyon büszke! ;-)

ajandekkartya01.jpg

Picit közelebbről:

ajandekkartya02.jpg

Hozzávalók:

  • gallyak
  • metszőolló
  • ragasztópisztoly
  • ajándékkártyák vagy kartonból kivágottak
  • csillagok

ajandekkartya04.jpg

Elkészítése:

#1 - Kezdjük szépen méretre vagdosni az ágakat, hogy közben már a papírra próbáljuk kirakni a fenyőfát:

ajandekkartya05.jpg

#2 - Ha megvannak, akkor jöhet a ragasztópisztoly és a legvégén a csillagocska:

ajandekkartya06.jpg

ajandekkartya03.jpg

Ki áll neki otthon?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5015348282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása