Saját Otthon Projekt

Gyerekszoba felirat - Csináld magad!

Gyerekszoba felirat - Csináld magad!

2011. 10. 25. Diamia8

Szerettem volna a kislányom szobájára feliratot, hogy a kis birodalmát még vidámabbá tegyük. Nem akartam azonban olyat, ami minden kismanó szobájában megtalálható. Ezért gondoltam, hogy csinálok egy színes és egyedi feliratot.

Hozzávalók:

  •  Hobby kellékes boltban beszerezhető színes habszivacs lap

  • Mintás szalag

  • Egyéb öntapadós kiegészítő (méhecske, lepke, virág stb.)

  • Ragasztó

  • Olló

IMG_2378.JPG

A habszivacs lapra vonalzóval megrajzoljuk a gyerkőc nevét és kivágjuk a betűket. Nem volt sablonom, így a saját kezemmel rajzoltam a betűket és sajnos a "D" betű nem sikerült túl jól.

A mintás szalagból a betűk bal oldalára kivágunk a betű méretével megegyező darabokat, majd ráragasszuk. Végül további díszítésnek ráragasztjuk az öntapadós cukiságokat.

IMG_2379

Adós maradok az utolsó képpel, amikor a feliratot már a kislányom ajtajára helyeztük, de nem volt itthon kétoldalas ragasztó.... Ígérem, hogy pótolni fogom! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr863328024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása