Saját Otthon Projekt

Konyha update: megjöttek a fekete-fehér kiegészítők

Konyha update: megjöttek a fekete-fehér kiegészítők

2014. 09. 22. Diamia8

Az utóbbi időben igencsak elhanyagoltam a dekorációt az egész lakásban. Nyáron ugyanis mindig elhagy az ihlet, mert a felesleges energiám és az időm inkább programok megszervezésére fordítom. A sok-sok kirándulás, látogatás és utazás pedig a nyár végére teljesen kifáraszt és ekkor újra visszatérek a kedvenc elfoglaltságomhoz.

Idén legelőször a konyhára esett a választásom, mert nem bírtam elnézni a kényszerből odarakott piros kaspót. A mostani időszakomban pedig semmilyen formában nem tudok a piros színnel azonosulni és így kapóra jött, hogy a Butlers-ben éppen kijöttek egy új kollekcióval, a Black&White-tal. A fekete-fehér párosítással ugyanis nem lehet mellényúlni.

Rögtön le is csaptam pár dologra és 2 nap múlva már át is vehettem. A legjobb ötletem, hogy a kis kenyeres kosárkát a csúnya kaspó eltakarására használtam fel:

IMG_4000

IMG_4002

IMG_4006

IMG_4010

IMG_4001

IMG_4008

IMG_4004

Itt sikerült egy icike-picike napfényt is lefotóznom:

IMG_4015

Ugye milyen szuper lett? Egyszerűen imádom!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6012572801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása