Az idén a karácsonyi ajándékok csomagolása igen érdekesen sikeredett. Fejemben megálmodtam a tökéletes változatot, de őszintén szólva hamar megcsömörödtem és feladtam.
A végén már előre elkészített ajándékzacskóknak vágtam le a fülét, majd ragasztottam hátra a nyílást. Ugyanis idén elhatároztam, hogy nem vállalom túl magam semmiben. Az ajándékok csomagolása pedig elég hosszadalmas és fárasztó művelet. Régebben ez is kikapcsolódás volt számomra, de a kimerültség miatt ezt már tavaly sem éreztem.
Pont ugyanezért idén először próbálkoztam papírdobozokkal is. Talán környezettudatosabb megoldás is egyben, mert reményeim szerint nem fogják rögtön a szemetesben végezni, hanem majd egyszer ugyanígy hasznosítani fogják.
Legalább kicsit ellensúlyozom az idei csomagolópapírunkat, amely hosszú évek óta először nem nátronpapír lett. Megláttam az Ikeában egy 3 darabból álló szettet és teljesen beleszerettem. Hozzá még a színátmenetes, papírból készült szalagot is vettem. Utána pedig natúr fából készült apróságokat, egy névtáblát és a Bernuskaa oldaláról letöltött, ingyenes ajándékkísérők kerültek.
Mutatok párat a végeredményről, mert fotózni is csak néhányra futotta az erőmből. Ti hogyan csomagoltok?
Ha esetleg ötleteket szeretnétek, akkor érdemes megnézni a tavalyit! - linket itt találjátok -
Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.
Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal