Saját Otthon Projekt

Különleges holland otthon mentával és szürkével

Különleges holland otthon mentával és szürkével

2016. 03. 10. Diamia8

A holland otthonok nagyon közel állnak a szívemhez, mert szinte mindig eredetiek és utánozhatatlanok. Mai házunk is különleges a maga nemében a menta és szürke párosításával.

A 140 m2-es családi ház Katwijk-ben található, amely 6000 lakosával igazi holland kisváros. Különlegessége, hogy az Északi-tengerrel határos és hosszú homokos tengerpartja méltán népszerű nemcsak a helyiek körében.

Tulajdonosai Rose és Daniel abban a 70-es években épült városrészben vásárolták a házat, amely leginkább zöld kertjeiről ismert. Rögtön megfogta őket a szobák hihetetlen tágassága és már nem is keresgéltek tovább.

Rose kedvence a menta szín, így az egész házat ez a szín uralja a szürkével kiegészülve. Az alap skandináv stílust keverték az ipari, a vintage, a rusztikus és a natúr stílussal. Ez az eklektika különös bájt kölcsönöz az egész otthonnak és ezáltal teljesen egyedi is. Szeretik a régi bútorokat felújítani és új életet adni nekik.

Igyekeztek, hogy a gyermekeiknek is élhető otthont hozzanak létre, így került például egy hinta a nappaliba.  Ha az én otthonomban lenne ilyen, akkor tuti én is sokszor használnám....

Rose szerint a részletek nagyon fontosak egy otthon esetében, így különös gonddal válogatta össze a posztereket, a vágódeszkákat és a szobanövényeket. Szerintem csodálatos lett az összkép. Nektek tetszik?

maison-style-scandinave

maison-style-scandinave6

maison-style-scandinave5

maison-style-scandinave1

maison-style-scandinave_vert-de-gris

7-plant

maison-style-scandinave3

2-collage-naturel

maison-style-scandinave2

maison-style-scandinave7

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3612573669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása