Saját Otthon Projekt

Ikea DELAKTIG, avagy végre jön a Tom Dixon kanapé

Ikea DELAKTIG, avagy végre jön a Tom Dixon kanapé

2018. 01. 23. Diamia8

Az Ikea az utóbbi években mindig megörvendeztetett bennünket egy olyan kollekcióval, amelyre érdemes volt várni. Nálunk a problémát csak az okozza, hogy nem lenne helye a kedvenc daraboknak a lakásunkban...

Idén sem maradunk nagy dobás nélkül, mert februárban jön a Tom Dixon által tervezett Delaktig sorozat, amely majd nálunk is kapható lesz.

ph148116.jpg

Az együttműködés koncepciója az volt, hogy a megszokottól eltérően, teljesen más formában közelítsék meg a kanapét. Tom Dixon-tól ez a fajta megközelítés egyébként sem áll távol, mert már fiatal korától benne van a lázadó én. Tinédzserként el is tanácsolták az iskolából, de mindig bútorok készítésével foglalatoskodott. 

A kemény munka meghozta gyümölcsét, mert a világ minden táján ismert és elismert tervezővé vált, munkáival múzeumokban és londoni stúdiójában találkozhatnak a dizájner bútorok kedvelői. A lázadó gondolkodás azonban megmaradt, mert minden egyed munkájában törekszik a konvenciók áttörésén. 

ph148364.jpg

Ez a koncepció teljesen igaz a DELAKTIG kanapéra, mert moduláris, bárki személyre szabhatja igénye szerint, de időtálló a dizájnja. Annyira moduláris, hogy még a háttámla is átalakítható kis asztallá pillanatok alatt. Tökéletes választás akár kis helyekre is!

ph148100.jpg

ph148102.jpg

ph148103.jpg

ph148104.jpg

ph148108.jpg

ph148114.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3413590049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása