Saját Otthon Projekt

Új kollekcióval jön az IKEA - INDUSTRIELL, én nagyon várlak!

Új kollekcióval jön az IKEA - INDUSTRIELL, én nagyon várlak!

2018. 02. 28. Schulz Veronika

Az interneten barangolva egyre több olyan hozzászólással találkozom, hogy "Nagyon unom már a hideget, mikor lesz már nyár, meleget akarok" stb.

Nos, jelentem ne aggódjatok, nem kell már sokat várni, mert hamarosan megérkezik a tavasz. Hivatalosan holnap, habár, ha kinézek az ablakon, ezt mégsem állítanám 100%-ban :D

Amai cikk annak az apropójából jött létre, hogy tavasszal az IKEA is új kollekcióval rukkol elő, mely áprilisban fog érkezni. Pien Hein Eek német tervezővel együttműködve, a változó iparosodó világ igényeihez alkalmazkodva, megőrizve a kézzel készített termékek különlegességét. 

A természetes anyagok kerülnek előtérbe, úgy, mint a fa, az üveg, a kerámia valamint a textíliák, hogy még különlegesebb lakberendezési termékek díszíthessék otthonunkat. A kollekció az egyediségre kívánja fektetni a hangsúlyt, amit a mai termékek tömeggyártása során szinte lehetetlen elérni. A cél a nagyközönség számára is megengedhető kiegészítők megalkotása volt:

ph150043_fotor.jpgph149994_fotor.jpgph150000_fotor.jpg

ph150011_fotor.jpg

ph150013_fotor.jpg

ph150020_fotor.jpgHa hiszitek, ha nem, egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy megtanulok kerámiázni. Olyan szép szakma és sajnos kihalófélben van. Talán pont emiatt lopta be a szívembe magát azonnal ez a kollekció:
ph150012_fotor.jpg

ph150020_fotor.jpgAz IKEA számára is akadtak újdonságok és megoldandó feladatok: Ilyen például a préselt üveg összetettsége, melynek elkészítéséhez két gép összehangolt működése jelentette a megoldást:

ph150021_fotor.jpg

ph150015_fotor.jpg

 Én már most alig várom, hogy megérkezzenek ezek az új termékek, párat biztosan be fogok belőlük szerezni. 

Nektek hogy tetszenek?

Képek forrása: IKEA

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9813706198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása