Saját Otthon Projekt

Egy svéd fényképész pár irigylésre méltó otthona

Egy svéd fényképész pár irigylésre méltó otthona

2018. 06. 21. Diamia8

A már hagyományosnak tekinthető heti lakásbemutatónk ezúttal ismét egy különleges svéd otthonba kalauzol Benneteket, amely tényleg igazi gyémánt a maga nemében.

Tulajdonosai mindketten fényképeszek és nagy gonddal válogatták össze az 1905-ben épült lakásukba a csodás vintage darabokat, amelyek tökéletes összhangot teremtenek a mai darabokkal kiegészítve. 

Mielőtt rábukkantak ennek a háznak a hirdetésére, már rengeteg különféle eladó házat megnéztek, de maguk sem tudták eldönteni, hogy valójában mire is vágynak. A képek alapján ez a lakás sem csigázta fel őket, de amikor meglátták élőben, ez azonnal megváltozott.  

A felújítás során igyekeztek ötvözni az ízlésüket, mert amíg egyikük a sötét fát, a 40-es és 50-es évek bútorait és az ipari lámpákat, addig másikuk a világos és szellős tereket szereti, ahol sok a márvány és a bronz. A kettő kombinációja pedig létrehozott egy csodás, irigylésre méltó enteriőrt, amelynek minden zugát imádom! 

bildskont_trappa.jpg

bildskont_matsal.jpg

bildskont_stilleben.jpg

bildskont_matsalsbord.jpg

bildskont_vardagsrum.jpg

bildskont_massingsskulptur_1.jpg

bildskont_vagghylla.jpg

bildskont_kok.jpg

bildskont_koksfonster.jpg

bildskont_koksbank.jpg

bildskont_matplats_1.jpg

bildskont_hall.jpg

bildskont_bokhylla.jpg

bildskont_dagbadd.jpg

bildskont_fatolj.jpg

bildskont_badrum.jpg

Fotók: Andrea Papini

Forrás: elledecoration.se

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7214054218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása