Saját Otthon Projekt

Első bejegyzés :)

Első bejegyzés :)

2011. 10. 24. Diamia8

Szerencsésnek mondhatom magam, mert az idén megvalósult az egyik álmom: saját, újépítésű lakásba költözhettünk a férjemmel és a kislányommal.

Már az lakás megvétele előtt megállapodtunk a férjemmel, hogy nem kötünk kompromisszumokat. Nem vásároljuk tele az otthonunkat mindenféle bútorokkal azért, hogy minden meglegyen a dizájn kárára. Éppen ezért amíg albérletben laktunk nem vettünk egyetlen egy bútort sem.

Modern stílusú enteriőrt szeretnénk megvalósítani és a legjobb, hogy szinte mindig ugyanazok a dolgok tetszenek nekünk. Így viták sincsenek a berendezést illetőleg.

Általában megálmodok valamit, lerajzolom és megmutatom neki. Esetleg pár módosítást javasol és haladunk a megvalósítást irányába.

Most ott tartunk, hogy hónapról-hónapra valósítjuk meg álmaink otthonát és a blogomban ezt a folyamatot szeretném dokumentálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr293325588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása