Saját Otthon Projekt

Karácsonyi ötletbörze: a H&M Home téli kínálata

Karácsonyi ötletbörze: a H&M Home téli kínálata

2012. 11. 23. Diamia8

Ha valaki esetleg nem igazán tud azonosulni a fekete-fehér színvilággal, annak tudom ajánlani ihletforrásnak a H&M Home téli kínálatát. Itt mindenki megtalálja azt a stílust, amivel legjobban tud azonosulni. Nagyon sajnálom, hogy nálunk nem lehet még kapni!

Kezdjük rögtön a szívem csücskével, a pirossal. A megszokottól eltérően most nem párosítják arannyal , hanem magában emeli az ünnep fényét. Egyszerűen gyönyörű:

Ha valaki inkább a natúr karácsonyt részesíti előnyben, annak sem kell elkeserednie, mert rájuk is gondoltak. Megtalálhatóak a kínálatban például ezek a zsákvászon párnák is:

Természetesen nem maradhat ki az ezüst és az arany sem. Viszont itt is sikerült a megszokottól kicsit eltérő árnyalatokkal teljesen más hangulatot varázsolni elénk:

Nálatok milyen lesz az idei karácsony? Szoktatok színekkel kísérletezni vagy maradtok minden éveben ugyanannál a színnél?

Képek forrását itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3112572343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása