Saját Otthon Projekt

Mit vesz az IKEA rajongó anyuka a kislányának?

Mit vesz az IKEA rajongó anyuka a kislányának?

2013. 08. 05. Diamia8

A válasz nem is lehetne egyszerűbb, mint hogy az újdonságnak számító HUSET bababútort. Már május végén vártam, hogy végre lehessen kapni ezeket a miniatürizált bútorokat.

Mindegyik darab örök kedvenc:

  • Expedit könyvespolc
  • Klippan kanapé
  • Lack asztal
  • Stockholm szőnyeg
  • Vago szék
  • szív alakú kispárna

Hát nem édesek? Már csak Barbie birodalmat kell megvalósítanunk. Természetesen mi más lenne az alapja, mint az Expedit könyvespolc 4X2-es változatának az alsó 2 szintje?

1

2

3

4

A doboz oldalán pedig még egyéb kiegészítők találhatóak papírból, amit a babaház falára ragaszthatunk miután a kislányunk kiszínezte őket:

5

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7212572463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csilla Varga 2013.08.05. 14:52:44

Jézusom, ez emnnyire cuki már....Még csak nem is hallottam róla....Ikea rajongó vagyok már csak egy kislány kell:):) Amúgy légyszíves adj már egy email címet, írni szerenék neked egy levelet...:)

diamia8 2013.08.05. 16:17:32

Szia, már ki is próbáltuk a kislányommal. Nagyon jól szuperálnak! Ez az e-mail címem: klaudia.venczel@hotmail.hu Szép napot! :)
süti beállítások módosítása