Saját Otthon Projekt

Januári/februári tervek

Januári/februári tervek

2014. 01. 06. Diamia8

Tervek mindig kellenek! Legalább is nekem. Tervek nélkül ugyanis nem tudok létezni. Mindig vannak hosszú-, közép- és rövidtávú terveim. Tiszta tervgazdaság....  :-)

Mindig előre betervezek mindent és igyekszem ahhoz tartani magamat. Most a legközelebbi projektjeinkre koncentrálok. Ezek között van pár a lakásunkkal kapcsolatos és ezért ezeket meg is osztom veletek:

1. Gyerekszoba

Végre elérkezett az idő, hogy a kislányom szobájából száműzzük a férjem régi gyerekbútorait és egy faltól-falig beépített szekrénnyel gyarapítsuk tárolókapacitásunkat.

Már tavaly áprilisban megálmodtuk, de csak most jött el az ideje. Nem lesz könnyű összeraknunk, de már profik vagyunk a férjemmel a legozásban. Ilyen lesz, ha elkészül:

New Picture

hédi_beépített_szekrény2

Ha végre ez a "terv" is valósággá válik, akkor az eddig a kanapé mögött rejtegetett porszívó végre kaphat egy saját helyet és a gyerekszobában időközben elhatalmasodott káoszt is meg tudjuk szüntetni. A régi bútorok pedig kikerülnek a lakáson kívülre, a folyosóra és ott zárakkal felszerelkezve kamraként és tárolóként fognak funkcionálni.

2. Új szőnyeg a nappaliba

Sokan biztosan bolondnak fognak minket tartani, de megutáltuk a 2 éve vásárolt szőnyegünk színét. Akkor jó ötletnek tűnt a sötétzöld, de most már hirtelen felindulásnak és elhamarkodott döntésnek tűnik. Ráadásul magával az IKEA ÅDUM szőnyeggel semmi bajunk, mert most is ilyet szeretnénk, csak most törtfehér színben:

adum-szonyeg-hosszu-szalu__0111259_PE261943_S4

adum-szonyeg-hosszu-szalu__0111262_PE261945_S4

Még az a szerencse, hogy azóta 24.990 Ft-ról csökkentették az árát 19.900 Ft-ra. Most van egy olcsón eladó, nagyon jó állapotú szőnyegünk. Nem kell esetleg valakinek? ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr912572611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása