Saját Otthon Projekt

Ikea hack ötletek: steklámpából olvasólámpa

Ikea hack ötletek: steklámpából olvasólámpa

2015. 08. 10. Diamia8

A mai Ikea hack ötlet bizonyítja, hogy a legegyszerűbb tárgyakból lehet a legütősebb dolgokat készíteni. Nem kell hozzá semmi különös, csak egy szuper ötlet.

A Nalle's House bloggere egy ipari steklámpából és a 400 Ft-os Ekby Valter konzol segítségével olvasólámpát készített a hálószobájukba. Nagyon jó ellenpont a nőies textilek mellett az ipari hangulatú lámpa és igazán feldobja az egész szobát:

diy cage light sconce_edited-2

diy cage light sconce 6

Az elkészítése is roppant egyszerű, mert csak pár lyukat kell fúrni a konzolon, majd levágni a lámpa dugóját és belefűzni a kábelt. Az új dugó felrakásához egy kis villanyszerelési ismeret kell, de például nálunk a Férjemnek nem okozna gondot:

diy cage light sconce 2

Ugye milyen egyszerű és milyen jól mutat a hálószobában?

diy cage light 6

diy cage light sconce 4

A képek forrását és részletesebb leírást a linkre kattintva találhattok: www.nalleshouse.com/2013/10/diy-cazge-light-sconces

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr212573259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása