Saját Otthon Projekt

Egy Instagram sztár otthona

Egy Instagram sztár otthona

2015. 09. 29. Diamia8

Az Instagram is ontja magából a sztárokat az élet minden területről és nem csak a filmsztárok büszkélkedhetnek rengeteg követővel. A lakberendezés, a design és a sytling is igazán népszerű ezen a közösségi oldalon, így saját celebekkel is büszkélkedhet. Pontosan ilyen híresség Ida, alias fromIdestrup, akinek ma az otthonába kukkanthatunk bele.

A Frederiksbergben, Koppenhága melletti kisvárosban található lakás éppen eladósorba került. A négyszobás, 102 m2-es lakás egy 1932-ben épült épületben található a hatodik emeleten. 

A lakás több magazinban is megjelent már és nincs olyan szeglete, amely ne jelent volna már meg valamilyen online médiában. Minden részlete aprólékosan van kidolgozva és ez a nappalin látszik a legjobban. Hiszen Ida követi a legújabb trendeket: marokkói szőnyeg, galéria a falon, trendi kanapé és természetesen a lámpák mind egytől-egyik irigylésre méltóak!

IMG_0251_zpsvl0t4qls
IMG_0248_zpsbdodpoos

IMG_0243_zpsysdmxhwf

IMG_0302_zpsnegzefll

A konyhát és a fürdőszobát 2014-ben újította fel tulajdonosa és a modernebb vonalat sikerült tökéletesen beilleszteni a nagypolgári hangulatú lakásba:

IMG_0276_zpsijuobq3v

IMG_0294_zpsbnl4waez
 
A nagyobbik szobát Idáék dolgozószobának és második hálószobának használták. A kék karosszék kiváló ötlet, mert színével felhívja magára a figyelmet és kiemelkedik a környezetéből:

IMG_0305_zps1t5hx4lc

IMG_0255_zpsqfgckbf3

IMG_0260_zpsiale9b41

A kisebbik szobát használták hálószobának, ami mérete miatt csak mindent elnyelő gardróbból és egy kényelmes franciaágyból áll:

IMG_0264_zps5pakzstk

Nekem a nappali a kedvenc részem! Téged mi fogott meg?

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9412573341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása