Saját Otthon Projekt

Kitérő: mi újság a Butlersnél?

Kitérő: mi újság a Butlersnél?

2015. 10. 06. Schulz Veronika

Nem is olyan régen az Ikeás kedvenceimet mutattam meg Nektek. De természetesen ezek az apróságok nem merülnek ki az Ikeában. Hamarosan a Butlers üzletét is nagy valószínűséggel meg fogom látogatni. Nem feltétlenül amiatt, hogy közeledik a karácsony, csak egy kis változásra van igényem és ezeket azt hiszem kis apróságok beszerzésével is tudom abszolválni. Ebben nem biztos, hogy Férj is egyet fog velem érteni, de sebaj, majd megvigasztalom. ;)

Kicsit drágább kategória ugyan, mint az Ikea, de van pár cuki dolog, amibe érdemes befektetni. Itt van rögtön ez a krumpli tároló- egyébként szerintem bármi másra is használható. Kicsit borsos az ára, de ez nem változtat azon, hogy szerintem baromi jól néz ki:

4299

Ismerős a helyzet, a vajat nem teszed be a hűtőbe, csak egy átlátszó vajtartóba. Másnapra elég rosszul néz ki, ha az egész szétfolyik, nem túl szép látvány. Ezzel a kis tárolóval ez a probléma is megoldva és még jól is néz ki:

3251

Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Manapság mindent kitalálnak már, hogy egy termék eladható legyen. Most sincs ez másképp, egyébként szerintem nagyon ötletes, igazi sales-es, aki kitalálta:

71D0iKv6-6L._SY355_

Imádok ezt a müzlis tálat, egyszerű, aranyos, kicsit Amerikás. :) Akár egy teljes szettet is összedobhatunk belőle:

32159

Azért a mogyorótörő mókus nem semmi.:)

29854

Különböző sütipecséteket tudunk beszerezni, ezzel szerintem kiváló saját kézzel készített, egyedi ajándékokat tudtok készíteni. Akár szülinapra, névnapra, kedves meglepetés:

28736

Újdonság ez a bambusz pároló, már régóta gondolkodtam azon, hogy beszerzek magamnak egyet. Lehet, hogy eljött az ideje:

17315

Mára ennyit a kedvenceimről, nem szeretném ellőni az összeset. :)

Valamikor biztos beugrom az Árkádban lévő üzletbe és körülnézek és meglepem magam valamelyik szépséggel. 

Nektek van esetleg kedvencetek?

A képek forrásait rájuk pöttyintve...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr112573363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása