Saját Otthon Projekt

Naptár a dolgozósarokban

Naptár a dolgozósarokban

2016. 01. 16. Diamia8

Régóta tetszettek a falra csíptethető naptárak, amiket rengeteg dolgozósarokban láttam már. Szerettem volna egyszer nálunk is megvalósítani, de hiányzott az egyszerű, fekete alappal rendelkező naptár és a csíptetős irattartó.

Pár napja azonban olvastam Panyi Zsuzsi blogján egy bejegyzésben az ingyenes letölthető naptárakról és ott megláttam egy igazán egyszerű, de nagyszerű változatot. Rögtön le is töltöttem és beszereztem egy fekete irattartót is. Így került végül a falra a mi kis naptárunk:

naptár1

Naptár7

A felragasztásához Tesa Powerstrips-et használtam, mert állítólag leszedéskor nem szedi le a festéket a falról:

Naptár5

Szerintem jól mutat az én kis sarkomban, ami most jelen pillanatban a kedvenc helyem a lakásban. Igazi kis csajszis dolgozósarok, ahol még a karácsonyi ajándékom, a Lego Darth Vaderem is helyet kapott:

Naptár2 

Naptár6

Ha Ti is szeretnétek letölteni a naptárat, akkor a közvetlen linket itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1512573557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaboda Szilvia 2016.02.11. 21:15:50

Szia, honnan van a széked? :)

diamia8 2016.02.12. 08:41:23

Szia, Anno a Vákum Design Shopban vettük. Szerintem még most is lehet kapni :D Üdv:. Dia
süti beállítások módosítása