Saját Otthon Projekt

Nagyon fehér & nagyon világos otthon Norvégiában

Nagyon fehér & nagyon világos otthon Norvégiában

2016. 01. 28. Diamia8

Sokan idegenkednek a fehér otthonoktól, mert ridegnek és unalmasnak tartják. Pedig a fehér szín még a legsötétebb lyukakból is barátságos otthont tud varázsolni. Nem véletlenül ezt a színt preferálják északon, ahol télen igencsak sötét van szinte egész nap.

Mai otthonunk Oslóban található és a skandináv otthonok iskolapéldája a csupa-csupa fehérséggel, amit a természetes fa, a minimál és az indusztriális stílus egészít ki. Tulajdonosa, Kay Line fényképészként és lakberendezőként dolgozik. Célja elsősorban az volt, nyugodt és pihentető környezetet teremtsen párjának, Ove-nak és magának egy fárasztó munkanap után. 

A ház, amiben a lakás található 1938-ban épült és felújításkor igyekeztek meghagyni az eredeti hangulatot, de ötvözték modern elemekkel. Az eredeti ajtókat és gardróbszekrényt pedig sikerült megmenteni. Összességében minden egyes tárgy tökéletesen illik egymáshoz.

Egyszerűen minden részlete irigylésre méltó! Biztosan beköltöznék, ha lenne rá lehetőségem....

line+key+stylist7

line+key+stylist6

line+key+stylist2

line+key+stylist5

line+key+stylist8

line+key+stylist3

line+key+stylist4

line+key+stylist9

Nektek tetszik? 

A képek forrásait itt találjátok: desdemyventana.es

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2812573577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása