Saját Otthon Projekt

Stílusos egyszobás lakás

Stílusos egyszobás lakás

2016. 02. 04. Diamia8

Meglepő módon nem csak a nagy lakásokat érezhetjük tágasnak, mert egy remek adottságokkal rendelkező piciny otthon is büszkélkedhet hasonló jelzőkkel. Nem kell hozzá más csak jól megválogatott, kis méretű bútorok, sok-sok fehér szín és nagy ablakok.

Mai lakásunk is csak 45 m2-es, azonban hatalmas belmagassággal rendelkezik és rengeteg ablakkal, mert tetőtérben lett kialakítva. Így csodásan világos az egész tér és ráadásként a hálószobának sikerült még egy galériát is kialakítani. Ezzel a személyes tér elkülönül és a galéria alatt pedig megbújhat a fürdőszoba is.

Az étkezőben szuper ötlet, hogy az ugyanolyan formájú székeket más-más színre festették. Eddig leginkább csak olyannal találkoztam, hogy többféle széket helyeznek az asztal köré. 

02

A világoskék szín több helyen is visszaköszön a lakásban, de a SMEG hűtő igazi fókuszpont. Ilyen hűtőről álmodozom én is!

01

Az óriás, majmos falfestés a nappali falán nagyon egyedi és ötletes megoldás. Külön tetszik, hogy az alapja annak is a világoskék.

05

A konyhában a felsőszekrények helyett nyitott polcok találhatóak, amik tovább növelik a térérzetet.

28402_gnrcuabr

04

03

A nappali mindkét falán ablakok találhatóak, így a tárolást a galéria alatti részen és a galérián kellett megoldani. Mindent elrejtettek egy függönnyel lezárható beépített gardróbszekrényben és így nem kellett a lakórészből elvenni területet. 

07

28400_g06f31dz

Fiataloknak tökéletes élettér, mert ide bátran lehet vendékeet is hívni. Van elég hely az étkezőben és a nappaliban is akár egy nagyobb társaság vendégül látására is. Ha nekem lett volna ilyen otthonom fiatalabb koromban..... 

A képek forrásait itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5812573589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása