Saját Otthon Projekt

Fotózáson jártunk

Fotózáson jártunk

2016. 03. 01. Diamia8

Már elég régóta szerettünk volna a blogra közös fotót kitenni a Verával, mert a külön-külön képek nem mutatják igazán az összetartozásunkat. Ehhez azonban szerettünk volna egy igazi fotóst felkérni, mert egyikünk sem jeleskedik portréfotózás terén. 

A családi képeket nálunk már régóta Kovács Zsuzsi - StudioArt Photography - készíti, mert egyszerűen varázslatos hangulatú képek kerülnek ki a kezei közül. Természetesen így most is rá gondoltunk és jó előre lefoglaltunk egy februári péntek délelőttöt.

Mindketten izgultunk egy picit, de a jó hangulat, a sok-sok nevetés pillanatok alatt elfeledtette velünk jövetelünk eredeti célját.

A fotózáshoz közösen megszavaztuk, hogy sminkes segítségét is igénybe fogjuk venni és így Zsuzsi ajánlására Barna Zsuzsannát kértük fel erre a feladatra. Alig hittünk a szemünknek, amikor belenéztünk a tükörbe! Mintha nem is magunkat láttuk volna, mert annyira szép arcot varázsolt nekünk! :D

A képeket nagyon gyorsan kézhez is kaptuk és nem bírtunk betelni velük, mert annyira tetszik mindegyikünknek. Nektek melyik a kedvencetek?

IMG_7484

IMG_7479

IMG_7483

Fekete-fehérben:

IMG_7484ff

IMG_7479ff

IMG_7483ff

Veráról készült portré is:

IMG_7458

IMG_7458ff

Rólam most azért nem, mert tavaly novemberben már készült:

IMG_2570

Még több képet cuki babákról és családokról Zsuzsi weboldalán találhattok, amit a képre kattintva érhettek el:

StudioArt

Facebook oldalát pedig itt érhetitek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7112573655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása