Saját Otthon Projekt

Húsvéti piacozás - tihanyi piac placc

Húsvéti piacozás - tihanyi piac placc

2016. 03. 23. Schulz Veronika

Érkezik a tavasz és a húsvét. Jobbnál-jobb programok kezdődnek országszerte. Szeretem, ha szóba kerül a Balaton. Legyen az Füred, Tihany, Almádi, bármi. Egyre több, számomra kedves, programmal találkozhatunk, de leginkább a gasztronómia az, ami engem megmozgat.

Ugyan hétvégén nem tudok hazamenni, mert a szüleim jönnek hozzánk látogatóba, de szívesen gondolok a tihanyi placcra. Legutóbb apukámmal töltöttünk el ott egy kellemes délelőttöt, vásároltunk ezt-azt. Szóval, jó szívvel ajánlom Nektek is!

Érdemes lesz most hétvégén kilátogatni, ha éppen arra jártok, mert rengeteg remek kézműves termékkel, illetve finomsággal találkozhattok:

Kovács László zöldségestől tormát, spárgát, különféle tojásokat, vagy épp medvehagymát szerezhetünk be. Vasárnap előtt nem árt erre gondolni:

P1220747

Tejtermékeket, sajtokat, mindenféle földi jót a Tekeresvölgyi Kézműves Tejtermékek biztosítja. A nemesvámosi kistermelők palettáján szerepel még ház vaj, friss házi tej, az ebből érlelt különböző ízesítésű sajtok, gyümölcs és natúr joghurtok, túró, tejföl stb. Érdemes őket meglátogatni. :)

kep1

Füstölt sonkát Tomi gazdától tudtok majd venni. :) Ebbe a sonkába most nagyon beleennék! :) 

sonka 06

A legfinomabb péksüteményeket pedig a Búzalelke Pékességnél vásárolhatjátok meg. Nem is mondok semmit. Át kell élni. :)

Búzalelke

Bréking nyúz: A Kaldeneker Lekvárosház húsvéti tormás sonkalevessel készül. Hát én azt úgy megkóstolnám, hogy ihaj!

17300-18780-kaldeneker-lekvaroshaz

A jó borokról ismét a Homola pincészet gondoskodik, nagyon finom boraik vannak;) Érdemes végig kóstolni! :)

2634

Szerintem mindenképpen érdemes lesz kilátogatni, remek programnak ígérkezik, rengeteg ínyencséggel. Balaton, Balaton, Te csodás... :)

A képek forrásait rájuk pöttyintve találjátok! :)

Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8812573707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása