Saját Otthon Projekt

Az előszoba is kivilágosodott

Az előszoba is kivilágosodott

2016. 10. 01. Diamia8

A lakásunkban az amerikai konyhás nappalit leszámítva az összes helyiség elég picike és ez alól az előszoba sem kivétel. Szerencsére azonban az alaprajznak köszönhetően sikerült anno egy Ikea Expedit hack segítségével egy szekrényt faragnunk, ami elnyel sok cuccunkat és még a kabátjaink is elférnek rajta.

A fal eredetileg azonban nem fehér volt, hanem homokszínű és az a szörnyen sötét Marsala, amit szívből utáltam. Mentségemre legyen szólva, hogy a színeket nem mi választottuk, mert ez a lakás volt ebben az újépítésű társasházban a bemutatólakás és már előre ki volt festve.

Most azonban fehérre változtattuk és ennek következtében teljesen kivilágosodott az egész. Mást nem is változtattunk rajta, de mégis mintha teljesen más otthonba lépnénk be...

Megtartottam a 2011-ben festett képeinket is, mert annyira a szívemhez nőttek. Habár az első projektjeim között volt, mégis időtállónak bizonyultak. :)

Ilyen rendezett előszobába jó hazaérkezni! :)

eloszoba

eloszoba5

eloszoba1

eloszoba2

eloszoba3

eloszoba4

eloszoba7

eloszoba5

eloszoba6

Jövő héten a nappali és a dolgozósarok következik a bemutató sorozatban. Várjátok már?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7212574021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása