Saját Otthon Projekt

Tchibo karácsony - 2016

Tchibo karácsony - 2016

2016. 11. 05. Diamia8

A Tchibo termékeit általában szeretem, mert amit eddig nálunk rendeltem, az mind magas minőségű termék volt. Legyen szó az íróasztali lámpámról, ágyneműről vagy egyéb más apróságról.

Egyedül a nappaliban lévő szőnyegem nem tartozik ebbe a kategóriába, de mondjuk mentségére legyen mondva nem is volt drága, legalább jól néz ki és nem sajnálom, ha a kis Zokni azon élesíti a körmeit. :) 

Az idei karácsonyi kínálatukat egyenlőre még csak online tudjátok megrendelni, de megmutatom már, hogy tudjatok előre tervezni. Nekem a kedvencem a 24 darabos adventi ajándéktasak készlet, de postaköltséggel együtt nem rendelem meg. Még várok, amíg az üzletekben is elérhető lesz.

A díszeik az idén sem fogtak meg túlságosan, de a kreatív csomagolások, az adventi kalendáriumok igazán szuperek. Érdekességként fedeztem fel a karácsonyi téma között pár kisebb bútort és lámpákat is. Nem tudom, hogy milyen indíttatásból sorolták a karácsonyi téma alá, de jól mutatnak. Lehet, hogy ajándékötletnek?

jpg-4

jpg-3

jpg-5

jpg

73325_00_mood__half__m-cluster-mood

2-dekoracios-lada-szettben

jpg-2

jpg-1

jpg-6

led-es-diszbura-nagy

A képek forrásait itt találjátok: Tchibo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr312574103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása