Saját Otthon Projekt

Megérkezett és kibontottam!

Megérkezett és kibontottam!

2016. 11. 26. Diamia8

Egy időben minden beauty blogon különféle box-ok tűntek fel, amiket nem nagyon tudtam hova tenni. Mivel soha sem olvastam el az ilyen bejegyzéseket, így végül nem is világosodtam meg egészen májusig, amikor elindult a FeMini Box.

Ekkor lett számomra világos, hogy ezek a box-ok mindig meglepetés ajándékokat takarnak és csak kibontáskor ismeri meg megrendelője a tartalmát.

A FeMini Box ráadásul itthon egyedülálló kezdeményezés, mert kizárólagosan hazai tervezők termékeit kaphatjuk meg benne és mindig egy-egy tematikára épülnek a kampányok. Most éppen az Édes Otthon kiadás volt porondon, így ezt nekem sem lehetett kihagynom!

feminibox2

Sajnos reggel és este is sötét van hétköznap, így nem volt lehetőségem szuper képeket készíteni. Ellenben nem bírtam már várni, hogy meglessem a tartalmát. Direkt nem is olvastam el a FeMini Box Facebook oldalán a tartalomról szóló cikkeket, hogy biztosan meglepetés legyen.

feminibox3

feminibox4

feminibox

Természetesen a kislányom is körülöttem sündörgött, így legalább készített rólam egy fényképet. Persze azért nem lett tökéletes, de fogjuk rá a fényviszonyokra! :)

feminibox1

El is osztottuk kettőnk között a tartalmát, amelyből neki jutott:

  • a madárka

feminibox5

  • a szülinapi tortájára kerül majd a két cuki felirat, a csipesz pedig a parafatáblájára:

feminibox6

  • a mágneses kavicsra is lecsapott:

feminibox8

  • a füzetet pedig már önként ajánlottam fel neki:

feminibox9

Hogy mi maradt nekem? Nem túl sok..... :)

  • a csodás fekete-fehér grafikák, amiket eredetileg színezőnek szántak, de nálam tuti így maradnak:

feminibox92

  • és a letörölhető menütervező, amivel egyenlőre még nem tudom, hogy mit fogok kezdeni, mert ugye nem szoktam főzni.....

feminibox91

Ti rendeltetek már FeMini Box-ot? Ha igen, akkor melyiket és mi volt benne?

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6012574127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása