Saját Otthon Projekt

Modern családi loft Lengyelországban

Modern családi loft Lengyelországban

2016. 12. 29. Diamia8

Még soha sem volt lengyel otthon a blogon, sőt olyan, mintha Kelet-Európát picit hanyagolnám is. Most azonban eljött az ideje, hogy ezen változtassunk! Ugyanis nem olyan régen bukkantam a Shoko Design nevű lakberendező csapatra, akinek mindegyik munkája elnyerte a tetszésemet.

Végül a családi loftra esett a választásom, mert minden részletét elfogadnám. A fekete, fehér és a szürke színek adják meg a lakás alapját, de mindegyik helyiségbe került valamilyen csavar, ami miatt nem unalmasak a terek.

A konyhában a hatszögletű járólap és a halvány menta konyhafrontok rabolták el a szívemet. A natúr fagerendák és a szintén fa munkapult igazán szép egységet alkotnak.

poudre-3_1_orig

poudre-1_1_orig

poudre-2_1_orig

A nappali habár nem túl nagy, de pont elég egy kisebb családnak. Az étkező pedig közvetlenül a konyha mellett, a lépcsőfordulótól nem messze helyezkedik el.

poudre-16_1_orig

poudre-13_1_orig

poudre-6_1_orig

poudre-17_1_orig

Nekem egy picit fura, hogy a szülői hálót nem lehet eltakarni, de hát végül is ezzel együtt lehet élni, ha ilyen menő az otthonunk. :) Szuper, hogy felülről is kap fényt a szoba. 

poudre-20_1_orig

A gyerekszoba méretét tekintve elég picike, de kárpótolja tulajdonosát, hogy az egyik fal pink színben pompázik. Tutira nagyon boldog vele a kis tulajdonosa.

poudre-25_1_orig

poudre-23_1_orig

A fürdő az, ami a konyha után a legjobban tetszik. Jól megválasztott anyagok, szuper minta és mégis leltisztult összhatás. Pont ilyenról álmodozok, de kádas változatban!

poudre-29_1_orig

poudre-30_1_orig

poudre-32_1_orig

poudre-37_1_orig

Ugye, hogy ez a lengyel csapat tud valamit?

A képek forrásait itt találjátok: shokodesign.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8812574173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása