Saját Otthon Projekt

Pikk-pakk húsvéti dekoráció a gyerekszobába

Pikk-pakk húsvéti dekoráció a gyerekszobába

2017. 04. 03. Diamia8

Néha hihetetlen módon száll meg az ihlet és akkor gyorsan meg is kell valósítanom a hirtelen jött ötleteket. Még jó, hogy nálam mindig fellelhető jó pár alapanyag.

Pont ez történt múlt hétvégén is, amikor ráébredtem, hogy a nappali már teljes húsvéti díszben áll, de a gyerekszobát kihagytam a dekorálásból. Még szerencse, hogy volt otthon egy öntapadós fólia, pár húsvéti hungarocell dísz és Pinty Plus krétafesték!

Színvilág tekintetében most sem okozok meglepetést, mert maradt a gyerekszobára jellemző rózsaszín, menta színvilág. Teljesen jól mutat a többi kiegészítő között, tökéletesen belesimul:

Hozzávalók:

Elkészítése:

1, Vágjunk ki a fóliából 2 falap méretű darabot és ragasszuk is fel a falapokra.

2, Helyezzük fel rá próbaként a feliratot és a díszeket:

3, Menta és rózsaszín színnel fújjuk le a betűket és a tojásokat.

4, Ragasztópisztoly segítségével ragasszuk fel a képre száradás után:

5, Aztán már kész is vagyunk az egész művelettel, mehet a helyére a dekoráció:

A kislányom nagyon örült a meglepetésnek. A mókából azonban nem hagytam ki a hétvégén, mert együtt mást is készítettünk, ami már a nyárról szól. Természetesen majd azt is megmutatom Nektek! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8912574315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása