Saját Otthon Projekt

Hello Rosie, szervusz újdonság!

Hello Rosie, szervusz újdonság!

2017. 12. 05. Diamia8

Bevallom nem olyan régen találtam rá a Hello Rosie webshopra, de mentségemre szóljon, hogy termékeik rögtön belopták magukat a szívembe.

Ráadásul dekorációs bútormatricáik igazi kuriózumnak számítanak még a magyar piacon, mert eddig még csak külföldön találkoztam velük. Így szerettem volna veletek is megismertetni a Hello Rosie csodás termékeit és a mögötte megbújó anyukát, Modori Adriennt, aki mindezt megálmodta és létrehozta. Olvassátok szeretettel a vele készült interjút!

gyerekszoba_princess_unicorn.jpg

Hogyan fogalmazódott meg az ötlet, hogy olyan lakberendezési termékekkel kezdjék foglalkozni, amik kevésbé ismertek itthon?

A kisfiam babaszobájába kerestem anno faldekorációt, amikor azt tapasztaltam, hogy nehéz itthon jó minőségű, akár visszaszedhető falmatricához hozzájutni. A hormonoktól vezérelve addig kerestem, amíg rá nem találtam a számomra tökéletes német gyártású alapanyagra. Visszaszedhető, szuper könnyű felrakni úgy, hogy ne legyenek alatta légbuborékok.

Amikor az anyaság mellett újra vissza szerettem volna csöppenni a munka világába, egyértelmű volt a lakberendezés, mint téma, és az is, hogy saját vállalkozást szeretnék. Küldetésnek éreztem, hogy a többi anyuka is megismerje, mennyire más egy minőségi anyaggal dekorálni. Előbb volt meg tehát az alapanyag, később jöttek a grafikai ötletek.

Akkor még kevesebb hasonló témájú webshop volt jelen a piacon, az elmúlt egy évben szinte robbant ez a téma. Ennek nagyon örülünk, mert ez azt jelenti, hogy egyre többen nyitottak az igényes, egyedi lakberendezési kiegészítőkre.

gyerekszoba_1080x1080.jpg
Melyikekre esett a választásod és miért?

Fali képeket, falmatricákat és bútormatricákat terveztünk első körben. Nyugat-Európában nagy hagyománya van a bútor DIY-nak, ami néhány év alatt hozzánk is begyűrűzött. Mi azoknak a vásárlóknak tervezünk, akiknek bár tetszik az egyedi dekoráció, mégsem éreznek magukban elég lelkesedést, ügyességet a fúráshoz-faragáshoz. Nekik tervezzük a matricáinkat, amelyek különösebb ügyesség nélkül is buborékmentesen, szépen felrakhatóak falra, bútorra egyaránt.

gyerekszoba_panda_roka.jpg

Így a DIY mindenkinek elérhetővé válik, hiszen pillanatok alatt egyedi bútorokat, sőt bútorcsaládokat lehet készíteni. Jelenleg IKEA termékcsaládok bútoraira tervezünk matricákat, de egyedi méretben bárkinek készítünk matricát, saját fotó alapján is. Szeretnénk a közönségünknek megmutatni a külföldi trendeket, ugyanakkor a saját stílusunkban tervezünk.

malm_3fiok_tribal_lajhar_webshop.jpg


Mikor indult a bolt? Mesélj kérlek picit a kezdetekről!

2017 tavaszán nyitott a Rosie Bolt egy hosszabb tervezési folyamat után. Először a faliképeinket mutattuk be, majd nagyon gyorsan jöttek a matricák falra és végül bútorokra is.

18298470_804960049655138_1429315178524049408_n.jpg

Azt tudtuk, hogy nem szeretnénk elcsépelt mintákkal, formavilággal dolgozni, friss, új design elemeket, talán kevésbé átlagos állatfigurákat terveztünk a kisebbek számára. Fontos célkitűzésünk volt, hogy nem elérhetetlen árú termékeket szeretnénk egy kis közönségnek számára tervezni. Egy nagyobb, ezt a világot értő és kedvelő közönség számára készítjük a termékeket.

kallax_2x2_gyerek_superhero_webshop_kesz.jpg


Melyik a kedvenc terméked és miért?

Egyértelműen az IKEA bútormatricák, és a legújabb játékbútor matricáink! Totál lelkesek vagyunk mi magunk is attól, hogy a legtöbbek számára elérhető IKEA bútorokból a matricáink segítségével egy egyedi bútor válik nagyon kis energiabefektetéssel. Nagyon szeretem a zöld leveles design-okat, mert az még a növénygyilkosok - pl. én  :) - lakásába is természetes üdeséget varázsolnak.

malm_3fiok_800x615_sajatfoto_ff_latvany.jpg

lack_asztal_zold_level_latvany.jpg

Melyik a vásárlók kedvence és miért?

A szuperhősös falmatricáink az anyukák egyértelmű kedvencei. Talán mert én is fiús anyuka vagyok, több fiús anyuka vásárol tőlünk, pedig a kislányoknak is igazán csajos dolgokat gyártunk. :)

szuperhos_1080x1080.jpg

A nappalik falára pedig a különböző levélmintás faliképeink a közönség kedvencek. Az IKEA bútormatricákkal szeptemberben debütáltunk, tehát még kevéssé ismertek, mint az alaptermékeink. Bízom benne, hogy egyre többen ráéreznek a bútordekorálás ízére. :)

18161709_652519741609682_308591699410550784_n_1.jpg
Milyen új termékekkel, meglepetésekkel készülsz a jövőben?

Most jelentek meg a játékbútor matricáink, amelyek nem csak egyedi design elemként jelennek meg az IKEA bútorokon, hanem játékká változtatják azokat. Közösen a kisfiúnkkal változtathatunk egy Billy polcot tűzoltósággá vagy rendőrséggé, vagy „tapétázhatunk ki” egy babaházat a kislányunk segítségével.

babah_iz_2_l_itv_iny_web.jpg

konyha5_l_itv_iny_web.jpg

Társasokat is terveztünk kis asztalokra, és nagyon büszkék vagyunk az egyedi konyha design-okra. Egy egyszerű IKEA-s konyhából egy egyedi színes teret varázsolunk a kicsiknek! A legtöbb ezek közül névvel ellátható, igazi egyedi darab! Izgalmas ajándékötletek ezek karácsonyra! :)befunky_collage.jpg

Hol lehet veled találkozni és termékeiddel találkozni virtuálisan és személyesen? 

Leginkább online vagyunk jelen, jövőre tervezzük a vásárokon való megjelenést. Facebook-on, Instagram-on érdemes minket követni.

kallax_2x4_gyerek_ombre_rozsaszin_webshop.jpg

malm_3fiok_800x615_boho_toll_latvany.jpg

malm_3fiok_tribal_roka_webshop.jpg

Nektek melyik cuki termékük lopta be magát a szívetekbe?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9713398109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása