Saját Otthon Projekt

Sator Space, az igazán menő szuvenír lelőhelye

Sator Space, az igazán menő szuvenír lelőhelye

2017. 12. 18. Diamia8

Imádom a vicces és ötletes tárgyakat, amibe valamilyen csavar van. A hagyományos szuvenírek ideje már jó rég lejárt, mégis legtöbbször csakis ilyenekkel találkozunk a belvárosban.

Ezért roppant mód fellelkesültem, amikor először láttam a Sator Space hiánypótló termékeit ezen a piacon. Ráadásul nemcsak külföldi barátainknak, ismerőseinknek kiváló ötlet, hanem akár karácsonyi ajándékként is adhatóak. Tuti nem marad el a siker! 

zuhanyfuggony2.jpg

Az elindulásról és a magáról a termékekről beszélgettem a 2 alkotóval:

Mikor és hogyan jött az ötlet, hogy modern és előremutató szuveníreket kezdjetek tervezni? 

Az EggMap kapcsán mélyebben megismertük a helyi szuvenírkínálatot, és arra jutottunk, hogy nagyon kevés az izgalmas, autentikus ajándék, amit mi is szívesen adnánk külföldi barátoknak vagy akár szívesen tartanánk otthon.

Rengeteg fantasztikus dolog van Budapesten és Magyarországon, illetve a magyar kultúrkörben, viszont ezeket alig látjuk leképezve az ajándéktárgyak világában. Az alapvető cél az volt, hogy ezt pótoljuk valamilyen formában, a hagyományokból építkezve, humorral. Ebből született a HUNCUTS, magyar szuvenírek, kis csavarral.

sal_sarga_villamos2.jpg

urbansal_3.jpg

Honnan jött a nevetek?

Az előtagja a kicsit szokatlanabb családnevünkből, a Sátorból jön, amit egyébként a legtöbben következetesen Sándornak mondanak vagy egyszerűen meglepődnek, hogy hívhatnak valakit így, de mi szeretjük így is a nevünket :)

Maga a Sator Space elnevezés számunkra arra utal, hogy a munkáinkkal szeretnénk egy saját helyet, saját univerzumot megvalósítani, amiben rengeteg sokrétű ötlet megfér.

bpinrajzszog_2.jpg

Nehéz volt elindulni a vállalkozással?

Nagyon nagy löketet adott a HUNCUTS első megjelenésekor a rengeteg pozitív visszajelzés, hogy bele merjünk vágni ebbe a termékcsoportba, úgy láttuk van igény erre a látásmódra is a piacon. De akadt nehézség és holtpont bőven, míg eljutottunk oda, hogy sikerült megvalósítani a saját ötleteinket tárgyi formában is.

A decemberi hónap borzasztó izgalmas lesz, nagyon bízunk benne hogy az embereknek nem csak elméletben tetszenek ezek az egyedi ajándékok, hanem szívesen meg is vásárolják őket, hiszen minden vállalkozás sikere és jövője ezen múlik, így a miénk is.

21369068_1652215554789857_7503991164202803434_o.jpg

21414766_1652216498123096_1749694394384509746_o.jpg

Honnan inspirálódtok?

Legnagyobb mértékben Budapest és a városi mindennapok adnak inspirációt, akár a legegyszerűbb tárgyak vagy jelenségek is, de emellett nagyon sok mindent hozunk otthonról, a Csallóközből is.

nyalokacsatornafedel_2.jpg

Hol lehet veletek találkozni online és személyesen?

Online leginkább a Facebook oldalunkat érdemes követni, ott lehet első kézből értesülni a termékeinkkel kapcsolatos hírekről és újdonságokról, valamint közvetlenül elérhető a webshopunk is.

A Hosszúlépéssel való együttműködésünknek köszönhetően pedig decemberben személyesen is lehet találkozni a HUNCUTSokkal, decemberben egy nagyon vagány, külön erre a célra redizájnolt VW transzporterben, egyfajta alternatív karácsonyi vásárként. Reméljük, ott minél több érdeklődővel tudunk majd találkozni mi is.

kupolasapka_2.png

Milyen újdonságokkal és meglepetésekkel készültök a jövőben?

A legfrissebb meglepetésünk a decemberi ünnepváró időszakra a fahéjas-vaníliás kürtőskalács autóillatosító. Itt a koncepció az volt, hogyan lehetne rendhagyó, humoros formában karácsonyi hangulatot varázsolni az autónkba vagy otthonunkba, és egyúttal megmutatni valamit a magyar hagyományokból.

25188791_1748988265112585_8682152656867111473_o.jpg

A jövőre nézve is rengeteg tervünk van, első körben szeretnénk kibővíteni a HUNCUTSokat a bevezető termékeken túl, valamint több külföldi országban is megvalósítani hasonló elvek mentén egy alternatív szuvenírcsaládot, az adott hely kultúrájából kiragadott asszociációkkal.

23517611_1718658504812228_3571222209396786345_n.jpg

majalispiknikpokroc_2.jpg

Nekem megvannak már a kedvenceim és ötleteim is, hogy kit lepjek meg velük. Ugye, hogy milyen kreatívak?

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1813439423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása