Saját Otthon Projekt

Készíts simi pólóból simi párnát!

Készíts simi pólóból simi párnát!

2018. 01. 15. Diamia8

Szerintem már senki előtt sem ismeretlen a simi póló és a simi párna forgalma. Minden gyermek és a hozzám hasonlóan gyermeteg lelkű felnőtt bőszen simogatja a kétoldalas flittereket bármilyen textil felületen.

Nekem is van egy párnám, a kislányomnak viszont több pólója is, amelyből az egyiket kinőtte. Ekkor kitaláltam, hogy alkotok belőle neki is egy kis simi párnácskát. Az ilyen hirtelen jött ötleteim pedig többnyire gyors megvalósulás is szokta követni, mert muszáj megtudnom, hogy elméletem megállja-e a helyét vagy sem.

Mivel bejegyzés is született, így a kimenet nem lehet kérdéses. :) Ráadásul tényleg roppant egyszerű megvalósítani még kézzel varrva is. Aki pedig tud varrógéppel varrni, annak körülbelül 10 perces munka és az öröm garantált! 

simi_parna.jpg

simi_parna1.jpg

simi_parna2.jpg

Hozzávalók:

  • kinőtt póló
  • olló
  • tű és cérna (vagy varrógép)
  • vattapamacs

simi_parna4.jpg

Elkészítése:

1. Simítsuk ki a pólót, hogy ne legyen gyűrődés rajta. A mintától körülbelül 1 cm-re kezdjük azt  körbevágni, de a póló hátuljával egyszerre. Így tutira egyforma lesz a két csillagunk.

simi_parna5.jpg

2. Fordítsuk a mintát befelé és kezdjük el szépen összevarrni. Mielőtt körbeérnénk, hagyjunk egy olyan 3 cm-es lyukat rajta és azon keresztül fordítsuk vissza:

simi_parna6.jpg

3. A lyukon keresztül tömjük jól meg vattakorongokkal.

4. A végén szépen varrjuk be a lyukat és már kész is a simi párna! Lehet simogatni! :)

simi_parna3.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2113575671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása