Saját Otthon Projekt

Egy spanyol blogger elbűvölő háza

Egy spanyol blogger elbűvölő háza

2018. 01. 25. Diamia8

Szeretem az olyan otthonokat, amelyek semleges alapra épülnek, de mégis valamilyen bohém vidámságot sugároznak. Színesek, de megvan bennük a változás lehetősége is.

Pontosan ilyen Belén Canalejo, egy híres életmódblogger otthona. Spanyolországban a blogja, a B a la moda méltán közismert és 2015-ben még saját könyve is jelent meg a divatról.

A emeletes ház eredetileg az 1950-es években épült, de amikor hosszas keresgélés után az ingatlanügynöke egyik éjjel üzenetet küldött és meglátta a képeket, már akkor tudta, hogy ez lesz majd az otthonuk. Maga a ház akkor még romos állapotban volt, de már akkor látta benne azt az otthont, amiről már időtlen-idők óta álmodozott. 

A felújítás után pedig boldogan vették birtokba színes és vidám otthonuk. Erről álmodozom én is... 

nt2.jpg

nt05.jpg

nt3.jpg

nt04.jpg

nt8.jpg

nt4.jpg

nt1.jpg

nt00.jpg

nt0.jpg

nt6.jpg

nt5.jpg

nt10.jpg

nt15.jpg

nt16.jpg

nt17.jpg

nt19.jpg

nt20.jpg

nt7.jpg

Fotók: Miriam Yeleq

Forrás: micasarevista.com

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3513590027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása