Saját Otthon Projekt

Imádnivalóan felújított, fiatalos lakás Budán

Imádnivalóan felújított, fiatalos lakás Budán

2018. 02. 15. Diamia8

A Termosz Design nekem régebben leginkább makramé virágtartóiról volt ismert és csak sokkal később ismerkedtem meg Zsuzsu lakberendezési munkáival. 

Pedig valójában egy igazi családi vállalkozás, ahol a lakberendezés, a kötés, a horgolás és a makramézás mellett egyéb, más tevékenységekkel is foglalkoznak. Ezek közül talán a legérdekesebb, hogy képeket festenek, bútorokat újítanak fel, de még kiállítások és rendezvények szervezésében is részt vesznek. Igazi kreatív csapat, ahol a munka a szenvedély. 

A csapatból Fekete Zsuzsanna felel a lakberendezésért. Praktikus ötletek, friss és lendületes színek jellemzik munkáit. Szereti keverni a régit az újjal, ugyanakkor kedveli a környezettudatos megoldásokat egy lakás berendezésekor.  Leginkább a színes skandináv, a minimál, a loft, a retro és eklektikus stílus jellemzi munkáit, amelyben a természet -, és az állatok szeretete lépten-nyomon visszaköszön. 

Mai lakásunk is Zsuzsanna keze munkáját dicséri. Budapest egyik gyönyörű zsákutcájában található, a Széher úton. A másfél szobás, 50 négyzetméteres lakás a második emelten helyezkedik el.

A lakás aránylag jó állapotban volt, amikor először megpillantotta, de a burkolatok és a fűrészporos tapéta nem igazán felelt meg a megrendelő hölgy elvárásainak. Ezen kívül még falat is kellett bontani, hogy tágítsák a teret és még a konnektorok elhelyezkedését is újra kellett gondolni. Sok mindent maga végzett a saját kezével, ami, bár picit fárasztó volt, de a végeredmény magáért beszél. 

Természetesen minden felújítás során adódnak nem várt nehézségek és ez alól ez a lakás sem kitétel. Problémát okozott a klíma áthelyezése, a riasztórendszer újragondolása és tapéta alatti ragasztóréteg eltávolítása. 

A tulajdonosnak a nappali lett a kedvenc helyisége, a tervezőnek pedig a fürdőszoba. Nektek melyik rész tetszik legjobban?
szeher_800_10.jpg 

f_10.JPG

dsc_0020vizjeles.jpg

ebedlo_nappali6_fotor.jpg

szeher_800_01.jpg

img_8414.JPG

n_3.JPG

konyha1_fotor.jpg

konyha2_fotor.jpg

szeher_800_3_fotor.jpg

haloszoba2_fotor.jpg

szeher_800_2_fotor.jpg

haloszoba1_fotor.jpg

img_7891.JPG

img_7921.JPG

szeher_800_8_fotor.jpg

furdoszoba2_fotor.jpg

furdoszoba1_fotor.jpg

img_8378.JPG

szeher_800_7.jpg

terasz1_fotor.jpg

terasz2_fotor.jpg

Ha további, szépséges lakásokat szeretnétek látni, amit Zsuzsanna tervezett, akkor látogassatok el az alábbi elérhetőségek egyikére:

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr113646110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása