Saját Otthon Projekt

Készüljünk Anyák napjára meglepetés-finomsággal!

Készüljünk Anyák napjára meglepetés-finomsággal!

2018. 04. 20. Schulz Veronika

Két hét múlva, megemlékezhetünk azokról akik minden nap fáradhatatlanul értünk dolgoznak, akik összetartják a családot. Két hét múlva Anyák napja. Nem kifejezetten ezen a napon kell hálásnak lennünk, hanem az év minden napján, de ezen a napon egy kicsit "kiemelhetjük" őket. Igazán megérdemlik. Ugye senki nem feledkezik meg róluk? :)

Kiskoromban mindig azt csináltam, hogy leszaladtam a kertben álló orgonabokrokhoz és alaposan megnyirbáltam őket,  aminek a szomszédok nem kifejezetten örültek (nem a mieink voltak azok a bokrok) Sikerült mindig akkora csokrot gyűjteni, hogy aztán otthon anyu részről ment a logisztika, hány különböző vázába tegye a virágokat.

Fiatalkorunkban a barátnőkkel jó pár évig úgy indultunk el szombat este bulizni, hogy vittük magunkkal a metszőollót és a buliból hazafele úton virágokra vadásztunk, hogy  mire a szüleink felébrednek, friss virág várja őket. :)

Idén mást tervezek, szakítok az eddigi hagyományokkal, most valami finomsággal szeretném meglepni, úgyhogy el is kezdtem különböző recepteket böngészni, ezekből mutatok most Nektek is pár ötletet, amiből talán Ti is tudtok inspirálódni:
315a8519.jpgEgy finom reggeli, hogy jól induljon a napjuk:
egg-and-bacon-breakfast-pie-e1458604309232-640x828.jpg
blueberry-pancakes-e1458621367751.jpeg
dsc_0519.jpg
Eddig a piknik gondolata tetszik a legjobban:
mothers-day-3.jpg315a8483.jpg
mothers_day_picnic_entertaining_sugarandcharm_6-620x930.jpg
Vagy készülhetünk egy isteni desszerttel, édességgel, a lényeg, hogy saját kezűleg alkossunk, tapasztalatból mondom, azzal lehet a legnagyobb örömöt szerezni :)
img_3207-web2.jpgdsc_0542.jpg34c01d4d5936d9e9b25c584e3c8c1b7f.jpgŐk azok, akik igazán megérdemlik, hogy meglepjük őket, bármilyen icipici aprósággal és tudatni velük, hogy hálásak vagyunk nekik, amiért felneveltek és embert faragtak belőlünk.

Remélem, hogy a fenti finomságok között találtok Ti is kedvetekre valót, vagy ha nem is konkrétan innen merítitek az ötletet, de már valamerre sikerül elindulni, akkor már megérte. :) 

Ti mivel szoktatok készülni Anyák napjára? Van esetleg bármilyen bevált ötletetek erre az alkalomra? Vagy mindig valami újdonsággal rukkoltok elő? 

Bátran osszátok meg velünk is, ne tartsátok magatokban! Boldog Anyák napját, addig is! :)

A képek forrásait szokás szerint rájuk pöttyintve találjátok!

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6913851764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása