Saját Otthon Projekt

Cuccolj le a város közepén, és piknikezz!

Cuccolj le a város közepén, és piknikezz!

2018. 07. 22. Schulz Veronika

Nyár és hőség. Ilyenkor mindenki vízpartra vágyik, vagy legalábbis olyan helyre, ahol tud hűsölni is és pihenni is. Van, aki kocsiba (vagy egyéb járgányra pattan) és célba veszi a Velencei tavat, vagy éppen a Balatont.

Azonban a nyárnak nem feltétlenül kell egyet jelentenie a fürdőzéssel vagy vízparttal. Tökéletes kikapcsolódás lehet, ha csak szimplán keresünk egy nyugis, zöldövezeti részt, letelepedünk és élvezzük a piknik adta pihenés lehetőségét. 

Pillanatok alatt pihentető hangulatú környezetet varázsolhatunk magunknak a szabadban. Egy puha pléd  elengedhetetlen alapkellék, azonban néhány párnával még kényelmesebbé tehetjük a kiszemelt fekhelyet.
LED teamécsesekkel vagy egy napelemes függőlámpával válik igazán meghitté a hangulat. Innentől kezdve már csak két dolgunk van: Pihenni és lazítani. Ugye, milyen csodás? :)

ph148392_fotor.jpg

pe309563_fotor_kicsi.jpgA piknikezés elengedhetetlen része az evés. Mivel a kosárban megtalálható szabad helyek száma általában korlátozott, érdemes bezacskózni a felaprított zöldséget, vagy egyéb szilárd ételeket, így kevesebb helyet foglalnak. 
Készüljünk olyan finomságokkal, amelyek nem csöpögnek vagy nem folynak ki, így elkerülhetjük, hogy minden maszatos legyen. Ilyen például a húsgolyó, kísérő gyanánt készítsünk zöldséges medálokat. 
Piknik desszert nélkül? Soha! Saját
készítésű jégkrémünkre méltán büszkék lehetünk, egy hűtőtáskában pedig gond nélkül magunkkal vihetjük.  A többi ételhez lehetőleg jól záródó ételtárolókat válasszunk.

ph148045_fotor.jpg

ph148386_fotor.jpgTöltsünk a szabadban minél több MINŐSÉGI időt és gyűjtsünk közös emlékeket. Könnyű szabadtéri tornával egyszerre jól érezheted magad és tarthatod fitten a szervezetedet. Az extrémebb sportok kedvelői kipróbálhatják akár a  gördeszkát, hiszen a városiban könnyen találhatunk betonozott felületet. A gyerekes családoknak érdemes egy homokozó közelében letáborozni és néhány műanyag játékkal gondoskodhatunk arról, hogy a legkisebbek is megtalálják maguknak a legjobb szórakozást. 

ph149848_fotor.jpg

pe658914_fotor.jpg

Képek forrása: IKEA, szokás szerint, ha rájuk pöttyintetek, eljuttok az eredeti termékek linkjéhez :)

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3414126727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása