Saját Otthon Projekt

Zara Home 2018. ősz/tél

Zara Home 2018. ősz/tél

2018. 08. 13. Diamia8

Augusztus már bőven az a hónap, ahol már lezajlottak a nyári leárazások és lassan mindannyian elkezdünk a következő évszakra és az új kollekciókra koncentrálni.

Az idén a Zara Home lesz az, amelyet bemutatok elsőre, ami igen meglepő, mert alapvetően nem szoktam őket preferálni. Eddig igazán egy karácsonyi kollekció jött be igazán, de most az idei őszi/téli kollekciójuk igazán megfogott.

Nem meglepő, hogy fast fashion bolt lévén jól tudják meglovagolni a trendeket, így nem is hagyhatták ki az idei év nagymenőjét, a wabi-sabit sem. Letisztult formák, természetes anyagok és az az érzés, hogy kézműves terméket tartunk a kezünkben. Engem tényleg megvettek, mert a képekről árad a nyugalom és a harmónia:

01_3.jpg

02_1.jpg

03_1.jpg

14_1_1.jpg

13_2.jpg

15_1_1.jpg

10_1_1.jpg

21.jpg

25.jpg

26.jpg

09_1.jpg

05_1.jpg

07_1.jpg

A gyerkőcöknek szánt kollekcióikkal sem voltam mindig kibékülve, mert általában a hagyományos és számomra már roppant unalmas babakékre és babarózsaszínre épültek.

Most azonban talán itt is látok egy kis elmozdulást a színesebb és életvidámabb hangulatok felé. Nem mondom, hogy teljesen elhagyták ezt a két színt, de már nem uralják a kollekciót, hanem választási lehetőségként jelennek meg:

03_2.jpg

05_2.jpg

15_2.jpg

17.jpg

18_2.jpg

20.jpg

07_2.jpg

10_2.jpg

06_2.jpg

Nektek hogy tetszenek? 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3214174203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása