Saját Otthon Projekt

DIY geometrikus papírfüggeszték karácsonyra

DIY geometrikus papírfüggeszték karácsonyra

2018. 12. 10. Diamia8

Idén abszolút a visszafogott csillogás jellemző a karácsonyi dekorációnkra, amely egyébként nem tudatos döntés alapján alakult így. Egyedül az arany sápadt árnyalatai hozzák el a hagyományos ünnepi csillogást a nappalinkba.

Ezek után úgy éreztem, hogy kell valami feltűnőbb és ütősebb dekoráció, ami szinte odavonzza a szemet. Így esett az Edinas Paper arany gyémántok diy csomagra a választásom, mert pontosan olyan árnyalatai vannak, amikért éppen rajongok.

Szerencsére tényleg nem bonyolult az elkészítése a leírás alapján, így egyik este pikk-pakk összeállítottam és már mehetett is fel a csillárunkra:

geometrikus_disz.jpg

geometrikus_disz2.jpg

geometrikus_disz4.jpg

geometrikus_disz1.jpg

geometrikus_disz3.jpg

Hozzávalók:

 geometrikus_disz5.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3714465772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása