Saját Otthon Projekt

Vidám otthon a napfényes Kaliforniában

Vidám otthon a napfényes Kaliforniában

2019. 03. 21. Diamia8

A blogon ritkán mutatok amerikai otthonokat, mert a stílusuk legtöbbször távol áll az általam kedveltektől. Ha mégis megfog egy tengerentúli ház, akkor az legtöbbször mindig megjelenik benne a bohémság.

Tehát most sem fogom meghazudtolni magam és pontosan egy ilyen vidám és bohém otthonba látogatunk, amely ráadásul még úszik a fényárban. Tulajdonosa, Erin a gyermekei születése előtt balettozott és az otthon töltött idő alatt találkozott a szövéssel. Azóta csodás dolgokat alkot, amelyeket az interneten értékesít.

Imádja a Mid-century modern darabokat, amelyek nekem is a szívem csücskei. Erin szereti keverni a stílusokat is, mert szerinte ettől lesz élettel teli és vidám. Ezt az állítást otthona igazolja is! ;-)

erin-barrett-148.jpg

erin-barrett-05.jpg

erin-barrett-06.jpg

erin-barrett-16.jpg

erin-barrett-54.jpg

erin-barrett-10.jpg

erin-barrett-93.jpg

erin-barrett-71.jpg

erin-barrett-130.jpg

erin-barrett-122.jpg

erin-barrett-155.jpg

erin-barrett-49.jpg

erin-barrett-73.jpg

erin-barrett-56.jpg

erin-barrett-25.jpg

erin-barrett-42.jpg

erin-barrett-46.jpg

A képek forrása: theglitterguide.com

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8614681074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása