Saját Otthon Projekt

Konyhai világítás utólag

Konyhai világítás utólag

2019. 03. 25. Diamia8

Eredetileg a házunkban a villany egy 1979-es trendeknek és igényeknek megfelelő rendszer volt. Nevezetesen, hogy a kapcsolók körülbelül 160 cm magasra voltak helyezve, a dugaljak hiányát legalább 30 hosszabbító pótolta, a mennyezeti világítás kiállásai teljesen máshol voltak, mint ahol szükség lett volna rájuk és ezen kívül sok helyen még alumínium is volt.

Nem volt kérdés tehát, hogy mindenképpen újra kell csináltatni az egészet. Azonban a konyhához nem nyúltunk túlságosan hozzá, mert akkor még az volt tervben, hogy a rákövetkező nyáron megcsináljuk. Aztán természetesen a tervek változtak és szomorúan szembesültünk a konyhai villanyos problémákkal. 

Persze, beletörődtünk a helyzetbe, de ha lehetőség adódik a jobbításra, arra nem mondunk nemet. Márpedig, ha bevált a kerti LED-es világítás, akkor valami hasonlót tuti találunk a konyhába is arra a pár évre! :D

 Így esett a választásom egy mozgásérzékelős, LED-es lámpára a mosogató fölé, amely újratölthető:

konyhai_vilagitas_utolag.jpg

konyhai_vilagitas_utolag05.jpg

Fontos volt, hogy előtte elolvassam az összes hozzászólást és véleményt a termékről. Az ára teljesen baráti volt, mert amikor rendeltem éppen kedvezményes volt, de most még pár napig szinte ugyanannyiért Ti is meg tudjátok vásárolni a Gearbest-en.

Múlt héten megérkezett a csomag és rögtön fel is helyeztük a mosogató fölé, mert sajnos ott esténként teljesen sötét volt és szinte lehetetlen volt mosogatni. Azóta használatban is van és jól teljesít. Eddig egyszer kellett tölteni, de elég hamar fel is töltött. Ennyi pénzt teljesen megért!

Ilyen, amikor nappal nincs világítás:

konyhai_vilagitas_utolag01.jpg

Ha pedig felkapcsoljuk:

konyhai_vilagitas_utolag02.jpg

Elégedettek vagyunk vele, habár elsőre fura volt a mozgásérzékelő, de megszoktuk azóta. Hiszen itt legtöbbször sötét van és tényleg nagy segítség a plusz világítás. Ezzel már kibírjuk a következő felújításig:

konyhai_vilagitas_utolag04.jpg

konyhai_vilagitas_utolag03.jpg

konyhai_vilagitas_utolag06.jpg

konyhai_vilagitas_utolag07.jpg

Ez a megoldás átmenetileg pótolja az átgondolt világítást és tényleg nem volt nagy beruházás. Végre esténként nem kell sötétben tapogatózni! :)

Ha pedig most az alábbi linkre kattintasz, akkor még kedvezőbb áron, 10,68 euróért tudjátok megvásárolni a készlet erejéig. Az akciót a lenti linkre kattintva tudjátok eléri:

https://hu.gearbest.com/night-lights/pp_009519532268.html?wid=1433363&fbclid=IwAR24wDbiKcogeSJxUp6bacB1wxIwxRrQvH89Rsl8SuPvuFE8BgNdARBGlxA&lkid=20219488

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4114710637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása