Saját Otthon Projekt

Zara Home tavasz-nyár

Zara Home tavasz-nyár

2019. 03. 26. Diamia8

Az idén annyira lekötnek a kert tervezési feladatai és polgári foglalkozásom, hogy sokszor lemaradok a nagy lakberendezési áruházak kollekcióinak bemutatásáról a blogon. 

Viszont ami késig, az nem múlik és az utóbbi hetekben szépen pótoltam a hiányosságokat. Mostanra pedig már csak a Zara Home maradt hátra, amely csodás hangulatokban hozza el a melegebb évszakokat számunkra. Nekem a botanikus kollekción kívül mindegyik nagyon közel áll az ízlésemhez, így nyugodtan kijelenthetem, hogy szezonról-szezonra egyre jobb kollekciókkal jönnek ki. 

Időtálló

Letisztult és fekete-fehér... Kell ennél több? Nekem nem...

10_8.jpg

09_4.jpg

12_5.jpg

14_4.jpg

15_4.jpg

07_4.jpg

08_2.jpg

16_1.jpg

Természetes kollekció

Melegebb árnyalatok és természetes anyagok jellemzik a kollekciót:

natural5_1.jpg

natural4_1.jpg

natural3_1.jpg

natural2_1.jpg

natural1_1.jpg

Mediterrán

Tavaly érkezett vissza a terrakotta, amely rögtön sok ember szívébe lopta be magát. Pedig itthon sokan még ki sem heverték a túlzott használatát.

mediterran15.jpg

mediterran14.jpg

mediterran13.jpg

Botanikus

Nekem ez a kollekció túlságosan is romantikus, de biztosan nem is én vagyok a célközönség:

botanikus3_1.jpg

botanikus2_1.jpg

botanikus1_1.jpg

Gyerek kollekció

Legvégül pedig nézegessük meg a gyerekeknek szánt kollekciót, amely végre nem rózsaszín és kék. Örülök, hogy elindult a Zara Home is ebbe az irányba, mert unalmas volt a legtöbb kollekciójuk emiatt pár éve.

gyerek1.jpg

gyerek3.jpg

gyerek2.jpg

gyerek5.jpg

gyerek4.jpg

 

Képek forrása: Zara Home

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9814708955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása