Saját Otthon Projekt

Pompon a tojáson, avagy húsvét mexikói hangulatban

Pompon a tojáson, avagy húsvét mexikói hangulatban

2019. 03. 30. Diamia8

Nagy ritkán, amikor rendelkezem egy kis fölösleges idővel, akkor szeretek egy adott kreatív hobbi kellékeket árusító oldal honlapján inspirálódni. Sokszor ugyanis meglátok egy alapanyagot és eszembe jut egy szuper ötlet.

Az idei húsvét tojásos projektjeim közül pontosan ilyen volt az első is. Habár pofonegyszerű maga az elkészítése, azért legbelül tartottam tőle, hogy majd tojásokon nem fog jól mutatni. Szerencsére félelmem alaptalannak bizonyult és elkészültek a fekete alapon, mexikói pomponos tojásaink. Roppant vidámak, mókásak és természetesen csöppet sem hagyományosak! :)

pom-pom_husveti_tojas01_javitott.jpg

pom-pom_husveti_tojas02_1.jpg

Hozzávalók:

  • műanyag tojások
  • pompon szalag
  • ragasztópisztoly

pom-pom_husveti_tojas04_1.jpg

Elkészítése:

#1 - Próbálgassuk a tojásra a szalag feltekerését, hogy megtaláljuk a legjobb felhelyezést:

pom-pom_husveti_tojas05_1.jpg

#2 - Ha megvan a megfelelő irány, akkor kezdjük egy pici ragasztó pöttyel és szépen lassan haladjunk a tekeréssel. Ne rakjunk túl nagy pöttyöket, mert akkor csúnyán kifolyik a szalag alól és nem lesz mutatós a tojás. 

Nekem természetesen volt segítségem, aki tökéletesen tudja reprodukálni már az általam elsőként készített, etalonként használt tojásokat... Lassan már nem is kell etalon, mert majd mindent ő fog csinálni. Mi lesz akkor az én hobbimmal????? :D

pom-pom_husveti_tojas06_1.jpg

#3 - Ismételjük a műveletet, amíg elérjük a kívánt darabszámot! :D

pom-pom_husveti_tojas03_javitott.jpg

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr3914714185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raketta_ 2019.04.20. 13:47:28

Sziasztok! Nagyon tetszettek a pomponos tojásaitok az Instán, abban maradtunk akkor, hogy ha csinálunk, megmutatjuk. Végül úgy alakult, hogy tegnap este "csináltunk" néhány tojást, de csak egy pomponosat, ma még készül néhány. A Fb oldalunkon tudjátok megnézni, hivatkoztunk rátok. Jó lesz így a hivatkozás?
www.facebook.com/betonbor.hu/, mai (április 20) két bejegyzés.
Köszönjük,
a BETONBOR.HU-tól Miksa Rita és Bori (7 éves)
instagram.com/betonborbudapest/
süti beállítások módosítása