Saját Otthon Projekt

Egy bájos otthon Kaliforniában

Egy bájos otthon Kaliforniában

2019. 04. 27. Diamia8

Kicsit furán hangzik, amikor egy amerikai kis jelzővel illetti otthonát, amikor az 83 négyzetméter. Itthon ugyanis a lakások több, mint a fele másfél szobás és olyan 50-60 négyzetméter körül van.

Nálunk ugyanis a 83 négyzetméter már az abszolút élhető és nem picinykének titulált, sok esetben csak vágyott méret. 

Azonban Amerikában mások a méretek és az átlagos igények, így kénytelenek leszünk elhinni a mai lakásunk tulajdonosának, hogy bizony az ő lakása amerikai viszonylatban pici. 

Mindezek mellett persze igazán csodás az otthona. Imádom a hangulatát, a natúr fát és a konyhát, ami a kedvencem az étkezővel karöltve. Az igazat megvallva először meg is lepődtem, hogy a kalifornai otthont látok, mert annyira megfogott a letisztultságával és a minimalista szemléletével.

Egyértelműen látszik ,hogy minden bútor, berendezési tárgy és kiegészítő gondos válogatás és tervezés eredménye. Engem megfogott és szívesen laknám. Ti?

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-5.jpg

small-space-squad-anne-sage-4.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-3.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-9.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-10.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-7.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-8.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-12.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-13.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-11.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-6.jpg

jojotastic-small-space-squad-anne-sage-1.jpg

Forrás: https://jojotastic.com/2019/04/08/anne-sage-small-space-squad/

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7614782188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása