Saját Otthon Projekt

A kerti medence már nem csak álom lehet!

A kerti medence már nem csak álom lehet!

2019. 05. 31. Diamia8

Ha visszagondolok a gyerekkoromra, akkor nekem a nyár elsősorban a vizet és a pancsolást jelentette. Csak akkor volt igazi a nyaralás, ha párosult mellé a fürdőzés is. Csopakon a nagyszüleimnél pedig akkor sem lehetett kiparancsolni minket a Balatonból a tesómmal, ha már vörösek voltak a szemeink. 

Habár a gyerekkorom most visszatekintve már szinte történelem előtti időnek számít, de a víz szeretete azóta is megmaradt. Ráadásul a kislányom örökölte is ezt a fajta rajongást és ennek megfelelően most már őt hívjuk kis vizicsibének. Ebből kifolyólag mindketten ragaszkodunk a vízparti nyaraláshoz és számunkra elképzelhetetlen az egy hetes nyaralás vízparti örömök nélkül. 

Mindemellett a kislányom is előszeretettel tölti a víz alatt az idejét. Most már minden tekintetben versenyben van velünk a gyorsaságot tekintve és egyre több időt tud tölteni a víz alatt egy levegővétellel. Hihetetlenül jó látni, hogy ilyen vízbiztos és nem kell folyamatosan aggódnom, hogy valami rosszul sül el egy pancsolás alkalmával. Természetesen azért mindig figyelünk rá a maga egészséges módján, hogy véletlenül se történhessen semmi baleset.

Amióta pedig családi házban lakunk állandóan a saját családi medence lehetőségén gondolkodom. Talán egy nem túlságosan nagy méretű el is férne a kert hátsó részében, ahol akár minden nap megmártózhatnánk és lehűthetnénk magunkat a forró nyári napokban. Márpedig az utóbbi években az ilyen napok száma vészesen elszaporodott és az igazat megvallva egyre nehezebben is bírom. Ha pedig a titkos vágyam valóra válna, akkor munka után egyenesen beleugranék és csak egy frissítő fröccs miatt hagynám el...  Hétvégente pedig a grillezéssel egybekötött fürdőzést tartanánk, ahova meghívnánk a családunkat és a barátainkat is.

wp_20170617_002_fotor.jpg

wp_000442_fotor.jpg

Ha pedig körbejárjuk a témát és számba vesszük a lehetőségeket, akkor kiderül, hogy az álmom már nem is a megvalósíthatatlanok közé tartozik. Hiszen egy műanyag medence ár-érték arányban az egyik legjobb megoldásnak számít és minőségben nagyjából felső-közép kategóriának felel meg.

Ráadásul a Polimedence által gyártott környezetbarát, téglalap-, vagy kör alakú műanyag medence minőségi polipropilén anyagból készül, amelyek alapanyagát Németországból szerzik be. Így medencéik minden környezetvédelmi előírásoknak megfelelnek, nem oldódnak vízben és akár élelmiszer tárolásra is alkalmasak:  ezt az anyagot használják például joghurtos dobozok csomagolásához is. A műanyag medence élettartalmát tekintve az előnye az, hogy ellenáll az UV-nek, fagyálló, hőálló és élettartama minimum 15 év átlagosan, de ezt követően is könnyen javítható, felújítható.

4c2b32f7-b18c-4217-b631-8eb83377033c_fotor.jpg

2016-07_kertunk_038_fotor.jpg

A Polimedence által gyártott és telepített medencék előnye továbbá, hogy maga a telepítés nem tart tovább, mint 2 nap, a termék pedig gépészettel együtt teljesen kulcsrakész állapotban érkezik meg a vásárló kertjébe, az ország bármely pontjára. A telepítési művelet egyébként viszonylag kevés kosszal jár és a munkálatok a kertben sem tesznek kárt, ami tegyük hozzá nem egy utolsó szempont.

Külön öröm, hogy a gyömrői telephelyű cég, mivel maga gyártja a termékeket, így a medence árak jóval kedvezőbbek náluk, ennek köszönhetően pedig a cég itthon piacvezetőnek számít a műanyag medencegyártás tekintetében. A több éves tapasztalat pedig manapság már biztosíték a minőségre, de mindemellett 10 év garanciát vállalnak minden egyes polipropilén medencére

20160820_110719_fotor.jpg

received_1991726220855079_fotor.jpg

Ha éppen medenceépítés előtt álltok, akkor érdemes most rendelni a Polimedencétől, mert a medencetest árából 50% kedvezményt adnak, ha a gépészetet is tőlük rendelitek meg! Persze akkor sem kell csüggedni, ha később van tervben, mert általában egész évben vannak medence akciók és így bármikor elcsíphettek valami szuper lehetőséget!

img_20170805_204142_fotor.jpg

31961873_1759248770805560_4816697511978729472_n_fotor.jpg

Ahhoz, hogy a kiválasztott medence a lehető legtökéletesebben illeszkedjen ízlésünkhöz és igényeinkhez, számtalan extra kiegészítő biztosít minket. Legyen szó itt medencelámpákról, ellenáramoltatóról (úszást teszi lehetővé kisebb medencében), masszázsegységről, takarókról vagy egyszerűen csak a tisztításra használatos medence tartozékokról. Sikeres termékeik között tudhatják még a vegyszermentes vízkezelésre szánt eszközöket (sóbontó, UV lámpa), vagy a medencefűtésre használt hőszivattyút is.

_dsc8012_fotor.jpg
Most már csak sikerüljön meggyőzni a Férjem, hogy mindenképpen szükségünk van egy medencére! Remélem, hogy olvassa a cikket és meghozza a kedvét...

A cikket a Polimedence támogatta. 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.   

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8214835370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása