Saját Otthon Projekt

A nyár legjobb családi emlékei a falakon

A nyár legjobb családi emlékei a falakon

2019. 11. 12. Diamia8

Az új otthonunkban eddig nem nagyon kerültek ki rólunk képek. Persze, persze... Igazából a galériafal sem került még ki, amit már háromnegyed éve tervezgetek és gyűjtögetem hozzá a képeket, de hát annál nagyobb öröm lesz, ha végre elkészül. Egyébként sem nagyon jellemző ránk, hogy mindenhova kitesszük a képeinket, de ez már akkor is túlzás. 

Éppen ezért pont jókor találtam rá a Pixx-re, ahol szuper minőségben nyomtatják ki a képeinket egy pehelykönnyű táblára. Különösen kihangsúlyoznám a minőséget, mert már értek régebben kellemetlen meglepetések a kinyomtatott fotóink láttán. Pedig szerintem én azért már nem fotózok annyira rosszul és picit mindig javítok is a képek minőségén. Pont annyit, hogy azt lássam viszont rajtuk, amit én akkor láttam és megéltem. 

4 darab képet szerettem volna próbaként először rendelni és mindenképpen az idei nyaralásunk alatt készültekből válogatva, mert mindhármunk ítélete alapján ez volt az eddigi legjobb nyaralásunk. Csak ajánlani tudom Tenerifét, mert valóban csodálatos, a hőmérséklet pont nekünk való és még szállodát is sikerült jól választanunk. Átjön az öröm a képeken? :)

csaladi_kepek_02.jpg

csaladi_kepek_07.jpg

csaladi_kepek_01.jpg

csaladi_kepek_03.jpg

A megérkezés után gyorsan fel is raktam a képeket a falra. Igazán jó érzés rápillantva újra átélni a nyári élményeinket! Szerintem biztosan fogok még rendelni a Pixx-ről képeket!

csaladi_kepek_06.jpg

csaladi_kepek_05.jpg

csaladi_kepek_04.jpg

Ha Nektek is felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor az alábbi elérhetőségekre kattintva találtok bővebb információt a Pixx-ről való rendelésről:

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9815300720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása