Saját Otthon Projekt

Hamarosan itt az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!

Hamarosan itt az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!

2019. 12. 20. Diamia8

2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban a jövő évi trendek mellett számos egyedi, Magyarországon eddig még nem látott innovációt is bemutatnak majd a gyártók, akiknek jóvoltából a legújabb fürdőszoba- illetve otthoni wellness-fejlesztéseket ismerheti meg a közönség.

furdoszoba_kiallitas_magazin_15x10_5.jpg

Végre egy olyan speciális kiállítás, amely célirányosan fürdőszobára és az ahhoz kapcsolódó termékekről szól. Lesz majd ingyenes szaktanácsadás, mintegy 100, Magyarországon is elérhető fürdőszoba és csempe márka több ezer terméke és természetesen jelen lesznek lakberendezők, kivitelezők. A látogatók 7000 négyzetméteren, három napon keresztül tekinthetik meg és akár vásárolhatják is meg a neki tetsző termékeket.

white-sink-2207894.jpg

Fontos kiemelni, hogy mivel fürdőszobát jellemzően tíz évre, vagy még hosszabb időre építünk, minden szempontot mérlegelnünk kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül eleget tegyen igényeinknek az olyan tulajdonságok finomra hangolásával, mint a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság.

love-romantic-bath-candlelight-3188.jpg

A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/bok-csarnok/

A blogon két szerencsés nyertesnek nyereményjáték keretében kisorsolunk fejenként 2 jegyet a kiállításra, ha jól válaszol a blog Facebook oldalán feltett kérdésre.

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2915360038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása