Saját Otthon Projekt

Még mindig tart a rattan szerelem

Még mindig tart a rattan szerelem

2020. 02. 10. Diamia8

A természetes anyagok minden otthont barátságosabbá és melegebbé tesznek. Éppen ezért használtam otthonunk berendezésekor előszeretettel a fából készült bútorokat és kiegészítőket.

Nappalink berendezése a képtartó polcok felszerelésével teljes lett, így már figyelmemet a TV-szoba berendezésére tudom fordítani. Itt meghatározó darab lett a dolgozósarokban található Breuer Marcell stílusú szék és az ülőfelületén található nád.

Sikerült hozzá stílusban hasonuló nagy méretű kosarakat is beszereznem. Egyiken tárolom a nyomtatót, a másik pedig a lantlevelű fikusz kaspójaként funkcionál. 

rattan01.jpg

rattan03.jpg

rattan02.jpg

rattan06.jpg

rattan04.jpg

rattan05.jpg

Most már csak a képeket kell eljuttatnom bekereteztetni és akkor felkerül végre a másfél éve tervezett galériafal is. Elő is kerestem mindet rejtekhelyükről, hogy szem előtt legyenek és ne feledkezzek meg róluk. 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, kreatív alkotásról vagy gasztronómiai utazásról, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Instagram-on is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatotthonprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6615429238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása